Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
13.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέες διακρίσεις για τη Ρετσίνα Μάλαμα

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΝέες διακρίσεις για τη Ρετσίνα Μάλαμα
spot_img

Χρυσό βραβείο Mundus Vini 2025 & Ασημένιο Thessaloniki Wine & Spirits Trophy 2025

Η Ρετσίνα Μάλαμα γιορτάζει τις πρώτες διεθνείς διακρίσεις της, που επιβεβαιώνουν την εξαιρετική της ποιότητα και τον σύγχρονο χαρακτήρα της! Στον 25ο Διεθνή Διαγωνισμό «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy 2025», η Ρετσίνα Μάλαμα κατέκτησε το Ασημένιο Βραβείο, συγκεντρώνοντας 90 βαθμούς. Λαμβάνοντας εντυπωσιακά σχόλια, κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή των 30 έμπειρων και καταξιωμένων κριτών από Ελλάδα κι εξωτερικό, οι οποίοι την ξεχώρισαν ανάμεσα σε 947 οινικές συμμετοχές, από όλο τον κόσμο.

- Advertisement -

Παράλληλα, η Ρετσίνα Μάλαμα τιμήθηκε με το Χρυσό MUNDUS VINI 2025, σε έναν από τους σημαντικότερους οινικούς διαγωνισμούς στον κόσμο, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Γερμανία και αποτελεί έναν από τους πιο αυστηρούς και απαιτητικούς θεσμούς αξιολόγησης κρασιών παγκοσμίως. Πρόκειται για μια εξαιρετική διάκριση που επιβεβαιώνει την ποιοτική υπεροχή και την ξεχωριστή προσωπικότητα αυτής της ρετσίνας.

Η ρετσίνα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ελληνικά κρασιά, με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Ερχόμενη στο Σήμερα, επαναπροσδιορίζεται, συνδυάζοντας την παράδοση με σύγχρονες οινικές τάσεις. Η Ρετσίνα Μάλαμα αποτελεί την απόλυτη έκφραση αυτής της νέας εποχής. Μοντέρνα, ευκολόπιοτη και με φινέτσα, προσφέρει μια ισορροπημένη γευστική εμπειρία, αναδεικνύοντας τα αρωματικά της χαρακτηριστικά με διακριτικό τόνο ρητίνης. Οι πρόσφατες βραβεύσεις της επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Οινοποιίας Μαλαματίνα για ποιότητα και εξέλιξη, διατηρώντας πάντα τον αυθεντικό χαρακτήρα της ρετσίνας.

Σύμφωνα με τον Οινολόγο – Τεχνολόγο και Διευθυντή των Οινοποιείων της εταιρείας, Γρηγόρη Βρεττό, «Αυτές οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν πως η Ρετσίνα Μάλαμα εκπροσωπεί επάξια την ελληνική οινοποιία σε διεθνές επίπεδο. Αποτελούν επισφράγιση της αφοσίωσής μας στην παράδοση, με συνεχή επένδυση στην ποιότητα και την καινοτομία».

Η Οινοποιία Μαλαματίνα γιορτάζει τα 130 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου οινοποιείου της και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον χώρο του ελληνικού κρασιού, με στόχο την προώθηση της ρετσίνας ως ένα premium προϊόν που συνδυάζει ιστορία, χαρακτήρα και υψηλή ποιότητα!

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα