Who is Who
οι food experts έχουν και όνομα, και σπουδές, και εμπειρία, και επιτεύγματα, αλλά και άποψη

Εστίαση

ΑρχικήΕστίαση - mobile
Αριστείδης Λεκάτης

Γεωπόνος ΓΠΑ, MBA Food & Agribusiness

Δέσποινα Πανάκια

Βιολόγος, MSc, MBA Total Quality Management

Λάζαρος Κούτσουλας

Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής MSc, Υπεύθυνος Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων

Μαργαρίτα Λεβαντή

BSc Food Technology, MSc Quality Management

Μίλτος Καρούμπας

Executive Chef. Restaurant, culinary and gastronomy consultant

Ελένη Καράγιωργα – Βουγά

Τεχνολογία τροφίμων, MSc Food Quality Management

Μετάβαση στο περιεχόμενο