Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το BRC Food Safety global standard issue 9 είναι εδώ!

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων ΔιαχείρισηςΤο BRC Food Safety global standard issue 9 είναι εδώ!
spot_img

Το προσχέδιο της έκδοσης 9 του BRC Global Standard for Food Safety κυκλοφόρησε και τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να καταθέσουν σχόλια και προτάσεις μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2022. 

Στις βασικές αλλαγές είναι ο χαρακτηρισμός ορισμένων απαιτήσεων ως ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ (FUNTAMENTAL). Αυτές είναι:

  • 1.1Senior management commitment and continual improvement
  • 2 The food safety plan – HACCP
  • 3.4 Internal audits
  • 3.5.1Management of suppliers of raw materials and packaging
  • 3.7 Corrective and preventive actions
  • 3.9 Traceability
  • 4.3 Layout, product flow and segregation
  • 4.11 Housekeeping and hygiene
  • 5.3 Management of allergens
  • 6.1 Control of operations
  • 6.2 Labelling and pack control
  • 7.1 Training: raw material handling, preparation, processing, packing and
    storage areas

Για να κατεβάσετε το προσχέδιο πατήστε ΕΔΩ. 

- Advertisement -

Το BRC Food Safety Standard εφαρμόζεται σήμερα από 30.000 επιχειρήσεις τροφίμων σε 130 χώρες και γίνεται αποδεκτό από το 70% των 10 κορυφαίων παγκόσμιων λιανοπωλητών, το 60% των 10 κορυφαίων εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης και το 50% των κορυφαίων 25 επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα