Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σύγχρονο επιχειρείν: Συμπάθεια vs Ενσυναίσθηση

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΣύγχρονο επιχειρείν: Συμπάθεια vs Ενσυναίσθηση
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Ένα από τα πιο «δυνατά» video σχετικά με την καθοδήγηση των συνεργατών μας σε ασφαλή συναισθησιακά και συναισθηματικά λιμάνια, είναι τούτο το video της Brené Brown.

- Advertisement -
Brené Brown on Empathy

Λίγα λόγια για το video: What is the best way to ease someone’s pain and suffering? In this beautifully animated RSA Short, Dr Brené Brown reminds us that we can only create a genuine empathic connection if we are brave enough to really get in touch with our own fragilities.

Η Brené Brown ασχολείται πολύ με τα θέματα της ενσυναίσθησης (empathy) και της συναισθηματικής νοημοσύνης. Στο σημερινό video, δείχνει με ένα πολύ σύντομο και «δυνατό» τρόπο για το πώς μπορούμε να δείξουμε ενσυναίσθηση στους συνεργάτες μας.

Διότι, αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε στο σύγχρονο επιχειρείν είναι ότι αν νιώθουν καλά οι συνεργάτες μας, τότε η ομάδα θα πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία!

Οι πιο πετυχημένοι Manager είναι εκείνοι που μπορούν να δείχνουν ενσυναίσθηση και να κάνουν τους συνεργάτες να νιώθουν συν-ιδιοκτήτες (co-owners) του κάθε project.

Και αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο σχετικά με αυτά το θέματα…ιδού ένα πολύ καλό βιβλίο.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα