Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σύγχρονο επιχειρείν: Συμπάθεια vs Ενσυναίσθηση

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΣύγχρονο επιχειρείν: Συμπάθεια vs Ενσυναίσθηση
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Ένα από τα πιο «δυνατά» video σχετικά με την καθοδήγηση των συνεργατών μας σε ασφαλή συναισθησιακά και συναισθηματικά λιμάνια, είναι τούτο το video της Brené Brown.

Λίγα λόγια για το video: What is the best way to ease someone’s pain and suffering? In this beautifully animated RSA Short, Dr Brené Brown reminds us that we can only create a genuine empathic connection if we are brave enough to really get in touch with our own fragilities.

Η Brené Brown ασχολείται πολύ με τα θέματα της ενσυναίσθησης (empathy) και της συναισθηματικής νοημοσύνης. Στο σημερινό video, δείχνει με ένα πολύ σύντομο και «δυνατό» τρόπο για το πώς μπορούμε να δείξουμε ενσυναίσθηση στους συνεργάτες μας.

Διότι, αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε στο σύγχρονο επιχειρείν είναι ότι αν νιώθουν καλά οι συνεργάτες μας, τότε η ομάδα θα πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία!

Οι πιο πετυχημένοι Manager είναι εκείνοι που μπορούν να δείχνουν ενσυναίσθηση και να κάνουν τους συνεργάτες να νιώθουν συν-ιδιοκτήτες (co-owners) του κάθε project.

Και αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο σχετικά με αυτά το θέματα…ιδού ένα πολύ καλό βιβλίο.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο