Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ημερίδα του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου για τις αρδευτικές ανάγκες της Κρήτης

ΑρχικήΝέαΗμερίδα του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου για τις αρδευτικές ανάγκες της Κρήτης
spot_img

Το Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών & Αμπέλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ οργανώνει 2 ενημερωτικές εκδηλώσεις (σε Χανιά και Ηράκλειο) όπου θα παρουσιαστεί:

Καινοτόμα & Ελεύθερης Πρόσβασης Πλατφόρμα Ενημέρωσης των Αρδευτικών Αναγκών για κάθε Αγροτεμάχιο σε όλη την Κρήτη (καλλιέργειες ελιάς, εσπεριδοειδών, αμπέλου και αβοκάντο)

- Advertisement -

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί:

Α) στα Χανιά στις 9 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 – 13:00,

(αίθουσα Νίκος Ψυλλάκης – Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου – ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Λεωφ. Καραμανλή 167, Χανιά)

11:00 – 11:15  Χαιρετισμοί
11:15 – 11:30  «ΟΑΚ & Διαχείριση Νερού»  Λευτέρης Κοπάσης, Προέδρος ΟΑΚαε
11:30 – 12:15«Παρουσίαση Έργου & Πλατφόρμας» Δρ. Νεκτάριος Κουργιαλάς, Ερευνητής ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Υπεύθυνος Εργ. Αρδεύσεων ΙΕΛΥΑ)
12:15 – 13:00  Ελεύθερη συζήτηση

Β) στο Ηράκλειο στις 11 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 – 13:00,

(αίθουσα ΚΕΛΑΡΙ – Ξενοδοχείο Capsis Astoria, Πλ. Ελευθερίας, Ηράκλειο)

11:00 – 11:15  Χαιρετισμοί
11:15 – 11:30  «Διαχείριση Υδατικών Πόρων στην Περιφέρεια Κρήτης»  Δρ. Μαρίνος Κριτσωτάκης, Διευθυντής  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κρήτης
11:30 – 12:15«Παρουσίαση Έργου & Πλατφόρμας» Δρ. Νεκτάριος Κουργιαλάς, Ερευνητής ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Υπεύθυνος Εργ. Αρδεύσεων ΙΕΛΥΑ)
12:15 – 13:00  Ελεύθερη συζήτηση

Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του Covid 19, το ευρύ κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω Live Streaming στο κανάλι youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdIfFYhMwIPEFHUr6sXNUJg



spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα