Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Salt Bae: Ένα από τα χειρότερα μέρη για φαγητό, το νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο!

Οι τιμές του Nusr-Et είναι ο κύριος στόχος της οργής των κριτικών του Tripadvisor

ΑρχικήΟικιακάLIFESalt Bae: Ένα από τα χειρότερα μέρη για φαγητό, το νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο!
spot_img

Το δεύτερο χειρότερο ψητοπωλείο στη Βρετανική πρωτεύουσα σύμφωνα με το Tripadvisor

Ένα από τα χειρότερα εστιατόρια στο Λονδίνο είναι στην κατάταξη του Tripadvisor το εστιατόριο του Salt Bae! Μάλιστα κατατάσσεται ως το δεύτερο χειρότερο ψητοπωλείο από τα 261 που είναι καταχωρημένα στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό ιστότοπο. Tο εστιατόριο που ειδικεύεται στο κόκκινο κρέας και τα υπέροχα καρυκεύματα κατατάχθηκε στην  16.970 θέση από τις 17.542 καταχωρήσεις…

Το εστιατόριο έχει δεχθεί έντονες κριτικές κυρίως για τις υπερβολικά υψηλές τιμές του. Συνολικά το Nusr-Et Steakhouse βαθμολογείται με δυόμισι στα πέντε, με τις τιμές του Nusr-Et είναι ο κύριος στόχος της οργής των κριτικών του Tripadvisor. 

Ο Salt Bae άνοιξε το συγκεκριμένο εστιατόριο Park Tower Hotel του Knightsbridge τον Οκτώβριο του 2021 με πλήθος από celebrities και influencers να παρελαύνουν για να δοκιμάσουν τα πιάτα του την ώρα που οι κριτικοί το «έθαβαν» για τις τιμές και την «ψωνισμένη» πελατεία του, ενώ οι θαμώνες ανέβαζαν φωτογραφίες από τον «τσουχτερό» λογαριασμό που πλήρωναν για να καταγγείλουν τις αδικαιολόγητα υψηλές τιμές.  

Το εστιατόριο έχει… «φάει μαύρο» στο Tripadvisor πολλές φορές με χαρακτηριστική την περίπτωση ζευγαριού που εκτός από το ότι πλήρωσε τα «μαλλιοκέφαλά του» είπε ότι η εξυπηρέτηση ήταν χάλια ότι άργησαν να σερβιριστούν, ότι η ποιότητα ήταν αναπάντεχα χαμηλή και ότι τους έδιωξαν κακήν κακώς καθώς όταν κάποιος κλείνει τραπέζι μέσω της διαδικτυακής εταιρείας υπηρεσιών κρατήσεων εστιατορίων, OpenTable, ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο τραπέζι είναι τα 95 λεπτά!

Επιπλέον ο τούρκος “χασάπης” έχει κατηγορηθεί ότι υιοθετεί σκληρό εργασιακό καθεστώς για τους εργαζομένους του καθώς δεν τους δίνει τα νόμιμα Tips ενώ απέλυσε και έναν somellier επειδή έφαγε ένα αβοκάντο μετά τις 5.30 μ.μ.

Ο Salt Bae έγινε διάσημος μετά από ανάρτησή του για το πώς συμπεριφέρθηκε σε μία μπριζόλα! Την αλάτισε με μια πολύ χαρακτηριστική κίνηση, από ψηλά, σπάζοντας τον καρπό του. Ο Nusret Gökçe aka Salt Bae ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram και έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του πλανήτη.

Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο viral κρεοπώλης;

 Nusret Gökçe γεννήθηκε το 1983 στο Erzurum της ανατολικής Τουρκίας και είναι το ένα από τα 5 παιδιά ενός εργάτη ορυχείων. Έγινε μαθητευόμενος κρεοπώλης μόλις στα 14 του, δουλεύοντας, όπως έχει πει, 14 ώρες την ημέρα. Σε ηλικία 26 ετών άφησε την Τουρκία και έφυγε για την Αργεντινή, όπου επί τρεις μήνες εργαζόταν σε φάρμες, κρεοπωλεία και εστιατόρια, για να ακολουθήσει η Αμερική ένα χρόνο αργότερα. Δεν κατάφερε ωστόσο να βγάλει βίζα, καθώς δεν είχε ούτε χρήματα σε λογαριασμό, ούτε περιουσία και δεν ήταν παντρεμένος, αποτυγχάνοντας 4 φορές να την εξασφαλίσει.

Για αυτό και επέστρεψε στην Τουρκία με σκοπό να ανοίξει δική του επιχείρηση. O παλιός του φίλος, Mithat Erdem, ήταν αυτός που του έδωσε την ευκαιρία και τον εμπιστεύθηκε, ανοίγοντας μαζί του το πρώτο εστιατόριο (Nusr-Et Etiler) στην Κωνσταντινούπολη. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε η σειρά του Dubai, και αυτή τη στιγμή ο Nusret είναι ιδιοκτήτης 6 εστιατορίων και 2 burgerάδικων. Τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου και τα κολλητά μπλουζάκια σε συνδυασμό με το αισθησιακό ταμπεραμέντο και φυσικά τα κοφτερά χασαπομάχαιρά του έρχονται να πλαισιώσουν τη δημοφιλή κίνησή του όσον αφορά τον τρόπο αλατίσματος. Για όλα αυτά έχει αγαπηθεί όχι μόνο από τους Fan του αλλά και από stars του Hollywood ή κορυφαίους αθλητές που επισκέπτονται τα εστιατόριά του. Ανάμεσά τους οι Leonardo DiCaprio, Mesut Ozil και Roger Federer.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα ευρήματά τους έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη συμπλήρωση της βιταμίνης D Μια νέα μελέτη από επιστήμονες του Trinity College Dublin, ρίχνει φως στην πολυπλοκότητα της επίτευξης της βέλτιστης κατάστασης βιταμίνης D σε διαφορετικούς πληθυσμούς. Παρά τη σημαντική έρευνα σχετικά με τους καθοριστικούς παράγοντες της βιταμίνης D, τα επίπεδα ανεπάρκειας βιταμίνης D παραμένουν υψηλά. Η μελέτη δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Clinical Nutrition [Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024]. Η Δρ Margaret M. Brennan, βοηθός ερευνητή, Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Ιατρική Σχολή, Trinity College και πρώτη συγγραφέας, δήλωσε: "Ελπίζουμε ότι αυτή η εργασία μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές διαφορές στα επίπεδα βιταμίνης D μεταξύ των διαφόρων εθνοτικών ομάδων στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη και να συμβάλει στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του μακροχρόνιου προβλήματος της έλλειψης βιταμίνης D για την υγεία του πληθυσμού". Οι συγγραφείς ανέλυσαν δεδομένα από μισό εκατομμύριο συμμετέχοντες από το Ηνωμένο Βασίλειο (UK,) και για κάθε άτομο, υπολόγισαν την εξατομικευμένη εκτίμηση του περιβαλλοντικού επιπέδου υπεριώδους ακτινοβολίας Β (UVB), το οποίο είναι το μήκος κύματος του ηλιακού φωτός που προκαλεί τη σύνθεση της βιταμίνης D στο δέρμα. Μια ολοκληρωμένη ανάλυση των βασικών προσδιοριστικών παραγόντων της βιταμίνης D και των αλληλεπιδράσεών τους αποκάλυψε νέες γνώσεις. Η πρώτη βασική διαπίστωση είναι ότι η περιβαλλοντική UVB αναδεικνύεται σε κρίσιμο προγνωστικό παράγοντα της κατάστασης της βιταμίνης D, ακόμη και σε ένα μέρος όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο δέχεται σχετικά λίγη ηλιακή ακτινοβολία. Η δεύτερη είναι ότι η ηλικία, το φύλο, ο δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ), το επίπεδο χοληστερόλης και η χορήγηση συμπληρώματος βιταμίνης D επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα ανταποκρίνονται στην UVB. Για παράδειγμα, καθώς αυξάνεται ο ΔΜΣ και η ηλικία, μειώνεται η ποσότητα της βιταμίνης D που παράγεται ως απόκριση στην UVB. Η καθηγήτρια Lina Zgaga, αναπληρώτρια καθηγήτρια επιδημιολογίας στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Trinity College και κύρια ερευνήτρια, δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι τα ευρήματά μας έχουν σημαντικές συνέπειες για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D. Η μελέτη μας υπογραμμίζει την ανάγκη απομάκρυνσης από μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους, προς εξατομικευμένες στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση της κατάστασης της βιταμίνης D". Η Rasha Shraim, υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Trinity College και συν-κυρίαρχος της μελέτης δήλωσε: "Η μελέτη μας αναδεικνύει επίσης την επίδραση που μπορούν να έχουν στην υγεία μας οι φυσικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως το ηλιακό φως. Ελπίζουμε ότι η προσέγγισή μας ενθαρρύνει τους μελλοντικούς ερευνητές και τους φορείς δημόσιας υγείας να ενσωματώσουν αυτούς τους παράγοντες στο έργο τους για την υγεία και τις ασθένειες". Οι συγγραφείς ελπίζουν ότι το χειρόγραφό τους θα συμβάλει στη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τη χορήγηση συμπληρωμάτων βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα