Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
15.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Νέα ιστοσελίδα του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής

ΑρχικήΝέαΧαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Νέα ιστοσελίδα του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής
spot_img

Σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και διεθνείς συνεργασίες

Με καινούριο ιστότοπο ξεκινάει τη ακαδημαϊκή χρονιά το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου https://dnd.hua.gr/. Πρόκειται για το παλαιότερο Πανεπιστημιακό Τμήμα στη χώρα μας για την επιστημονική περιοχή της Επιστήμης της Διατροφής και Διαιτολογίας.

- Advertisement -

Παράλληλα με την εκπαίδευση, τα μέλη του Τμήματος έχουν και σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και διεθνείς συνεργασίες, παράγοντες που έχουν καταστήσει το Τμήμα ως ένα από τα καλύτερα στον τομέα του σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Οι νέες ιστοσελίδες φιλοξενούνται σε πιο απλό URL, είναι σχεδιασμένες με ζεστά και γήινα χρώματα, έχουν πιο λειτουργικό μενού και είναι ευανάγνωστες από κινητά τηλέφωνα.

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων είναι επίσης ανανεωμένο παρουσιάζοντας το νέο πρόγραμμα σπουδών που ξεκινάει από το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 καθώς και το νέο ξενόγλωσσο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα