Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποιος μαγείρεψε για το Βασικό ζεύγος της Ολλανδίας στο Προεδρικό Μέγαρο

ΑρχικήΟικιακάLIFEΠοιος μαγείρεψε για το Βασικό ζεύγος της Ολλανδίας στο Προεδρικό Μέγαρο
spot_img

Εντυπωσίασε η γαλατόπιτα Μάνης που σερβιρίστηκε ως επιδόρπιο

Με χαρακτηριστικές ελληνικές γεύσεις υποδέχθηκε τους καλεσμένους της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου και της Βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας.

- Advertisement -

Το μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας περιελάμβανε θαλασσινές γεύσεις. Για κύριο πιάτο φαγκρί συνοδεία λευκού ελληνικού κρασιού και για επιδόρπιο γαλατόπιτα, ένα παραδοσιακό γλυκό της Μάνης.

Το παρών έδωσαν αρκετοί πολιτικοί, από όλα τα κόμματα, αλλά και επιχειρηματίες.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα