Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δείτε τη συνταγή για “ζυμαρικά πίτσας” που έχει συνεπάρει τους γευστικούς κάλυκες του Tik Tok

ΑρχικήΟικιακάΔείτε τη συνταγή για "ζυμαρικά πίτσας" που έχει συνεπάρει τους γευστικούς κάλυκες του Tik Tok
spot_img

H συνταγή για “ζυμαρικά πίτσας” θέλει μόλις 20 λεπτά και έχει γεύση μιας πίτσας πεπερόνι.

Η 24χρονη Σοφία είναι μια Λονδρέζα δημιουργός περιεχομένου- κυρίως στην πλατφόρμα Tik Tok, είναι περισσότερο γνωστή στο κοινό της για τις νόστιμες ιδέες για συνταγές που προτείνει.

Πρόσφατα, όμως, είχε μια ιδιαίτερη ιδέα για ζυμαρικά, η οποία έκανε πάταγο και “ξεσήκωσε” το κοινό της. Το πιάτο που ευθύνεται για αυτή την επιτυχία ονομάζεται “ζυμαρικά πίτσας” και μπορεί να φτιαχτεί σε μόλις 20 λεπτά, χωρίς να υπολογιστεί ο χρόνος προετοιμασίας των ζυμαρικών.

Και εκτός από το ότι φαίνεται λαχταριστό, είναι και πολύ εύκολο. Η συνταγή για ζυμαρικά πίτσας απαιτεί σκόρδο, κρεμμύδι, πεπερόνι, σάλτσα ζυμαρικών από ντομάτα, ανάμεικτα βότανα, τριμμένη μοτσαρέλα και τριμμένο τσένταρ. Για ζυμαρικά, η Σοφία επέλεξε μεγάλα σπειροειδή (βίδες).

Η Tik Toker ξεκίνησε τη σάλτσα της τηγανίζοντας το ψιλοκομμένο σκόρδο και το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν τα κρεμμύδια. Έχοντας ήδη προετοιμάσει τη σάλτσα ντομάτας και βράσει τα ζυμαρικά, παίρνει μια μεγάλη ποσότητα σάλτσας και τη βάζει στο τηγάνι. Έπειτα, προσέθεσε τριμμένη μοτσαρέλα και τσένταρ και ανακάτεψε το μείγμα με τα μυρωδικά μέχρι να λιώσει το τυρί στη σάλτσα.

Έπειτα, η Σοφία πρόσθεσε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και τα ανακάτεψε με τη σάλτσα. Στη συνέχεια σκέπασε το τηγάνι με μια στρώση τυρί μοτσαρέλα και στο τέλος έβαλε μέσα ψιλοκομμένο πεπερόνι, σκεπάζοντας μετά το τηγάνι με το καπάκι για να λειώσει το τυρί.

https://www.tiktok.com/@sophiaspx/video/7204453210898124037?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7200384048316859910

Πράγματι ακούγεται μια πεντανόστιμη ιδέα για φαγητό- για όποιον αγαπά την πίτσα και τα ζυμαρικά εξίσου. Και φαίνεται οι λάτρεις του πιάτου ολοένα και να αυξάνονται, αφού το βίντεο της Σοφία έχει ξεπεράσει σήμερα τις 3 εκατ. προβολές.

Φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια, ο συνδυασμός αγαπημένων πιάτων σε ένα έχει προστεθεί σε πολλά μενού, ειδικά όταν πρόκειται για συνδυασμούς που αφορούν πίτσες και ζυμαρικά. Για παράδειγμα, στο μενού της Pizza Fun έχει προστεθεί εδώ και κάποιο καιρό μια “πίτσα μπέργκερ”, ενώ σε πολλές ακόμα πιτσαρίες έχουν βάλει στο μενού τους πίτσες καρμπονάρα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα