Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
17.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γυναίκα είπε στους καλεσμένους στον γάμο της αδελφής της, να μην φάνε από το φαγητό της δεξίωσης. Δείτε γιατί

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΓυναίκα είπε στους καλεσμένους στον γάμο της αδελφής της, να μην φάνε από το φαγητό της δεξίωσης. Δείτε γιατί
spot_img

Προειδοποίησε τους καλεσμένους να μην καταναλώσουν το φαγητό από τον μπουφέ και δέχθηκε συγχαρητήρια από τους χρήστες του Rebbit.

Μία χρήστης του Rebbit δέχθηκε συγχαρητήρια από άλλους χρήστες, όταν τους ενημέρωσε πως στον γάμο της αδελφής της προειδοποίησε τους καλεσμένους να μην καταναλώσουν το φαγητό από τον μπουφέ!

Ο λόγος είναι εντυπωσιακός! Η κοπέλα που και αυτή παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες, κατάλαβε πως τα φαγητά του γάμου ήταν ακριβώς ίδια με αυτά που είχαν σερβιριστεί στον δικό της γάμο! Και όταν λέμε ίδια δεν εννοούμε ίδιο μενού αλλά τα ίδια που η μητέρα των δύο γυναικών είχε βάλει στην κατάψυξη –όσα περίσσεψαν- και στον δεύτερο γάμο απλώς τα ξεπάγωσε και τα τοποθέτησε στον μπουφέ…

Μάλιστα η πρώτη νύφη είχε συνεννοηθεί ότι περισσέψει να δοθεί σε τράπεζες τροφίμων, απόφαση που η μητέρα αγνόησε… Η χρήστης του Reddit πρόσθεσε: “Η τελετή ήταν όμορφη, αλλά όταν αποκαλύφθηκε ο μπουφές παρατήρησα κάτι περίεργο. Το φαγητό μου φάνηκε «παράξενα οικείο» και πανομοιότυπο με αυτό που είχα για τον γάμο μου αλλά λίγο πιο στεγνό”. Όταν η γυναίκα ρώτησε τη μητέρα της σχετικά, εκείνη της είπε ότι είχε «γλιτώσει μια περιουσία» ξεπαγώνοντας τα τρόφιμα από τον προηγούμενο γάμο για να τα σερβίρει στους καλεσμένους.

Ανησυχώντας για το ενδεχόμενο μαζικής τροφικής δηλητηρίασης, η γυναίκα και ο σύζυγός της άρχισαν να λένε σε κάποιους καλεσμένους στο γάμο να προσέχουν τι θα φάνε. Αν και γενικά η κίνησή της επιδοκιμάστηκε, η χρήστης του Reddit επικρίθηκε από κάποιους συγγενείς που είπαν ότι σκόπιμα έκανε την οικογένεια να φαίνεται «φτηνή» και πως το φαγητό ήταν καλό.

Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε, η ιστορία του Reddit έχει συγκεντρώσει περίπου 11.000 θετικές ψήφους και περισσότερα από 1.500 σχόλια. Η συντριπτική πλειοψηφία επαίνεσε τη γυναίκα για την απόφασή της και άλλοι εξέφρασαν την έκπληξή τους για το θέμα.

Το πιο εύστοχο σχόλιο ανήκει στον χρήστη του Reddit Temptingpenguin που έγραψε: “Δεν είναι ότι ήταν αποθηκευμένα στην κατάψυξη για οκτώ μήνες, είναι ότι παρέμειναν στο τραπέζι του μπουφέ ένας Θεός ξέρει πόση ώρα στον γάμο σας και, μετά στο αυτοκίνητο της μητέρας σας, πριν μπουν στην κατάψυξη. Αυτό είναι σούπερ επικίνδυνο».

Ο χρήστης Objectvkjhn πρόσθεσε: «Ειλικρινά, δεν θα ήταν παράξενο, αυτό το φαγητό να έχει αλλαντίαση ή άλλες σοβαρές τροφιμογενείς ασθένειες».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα