Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
19.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Με επιτυχία το Συνέδριο της ΠΟΚΚ στη Λάρισα

ΑρχικήΝέαΜε επιτυχία το Συνέδριο της ΠΟΚΚ στη Λάρισα
spot_img

Στο επίκεντρο “καυτά” θέματα του κλάδου, όπως η διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων, η μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων και η ανάγκη εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου για το κρεοπωλείο.

Με μεγάλη συμμετοχή και σοβαρό προβληματισμό πραγματοποιήθηκε το 41ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Το Συνέδριο φιλοξενήθηκε στη Λάρισα, την Κυριακή 4 Ιουνίου, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητήριου.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν: ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Απόστολος Μπίλλης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Λάρισας, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Παναγιώτης Τσαμπαλής και ο εκπαιδευτής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Λάρισας, Βασίλης Παρίσης. Αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις της νέας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης, στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΚΚ, έκανε ο πρόεδρος της ΕΔΟΤΟΚΚ, Γιάννης Φασουλάς.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά επίκαιρα και «καυτά» θέματα του κλάδου, όπως η διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων, η μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων, η ανάγκη εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου για το κρεοπωλείο, οι λαθροσφαγές και η παράνομη διακίνηση κρέατος κ.ά.

Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των χορηγών του Συνεδρίου. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Ομίλου Νιτσιάκος, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΠΙΝΔΟΣ και των εταιρειών Κασίδης και Φάρμα Ελασσόνας.

Πηγή: Meat News

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο