Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χαλβάς Μέλι & Κανέλα από τη Χαλβαδοποιία Όλυμπος – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ A.E.!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΧαλβάς Μέλι & Κανέλα από τη Χαλβαδοποιία Όλυμπος - ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ A.E.!
spot_img

Ένα ελληνικό γλυκό, με υψηλή θρεπτική αξία, με την παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας Παπαγιάννη.

Η εταιρεία “ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. – ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα, ως μια οικογενειακή επιχείρηση, που ειδικευόταν στην παραγωγή σουσαμένιου χαλβά και έχει εξελιχθεί σε έναν εξέχοντα παράγοντα της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων. Η εταιρεία γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις, στο ιδιόκτητο οικόπεδο των 22.000 τ.μ., στο Μελισσοχώρι Λάρισας, το 1972 και με αύξηση του κύκλου εργασιών και του προσωπικού της.

Η “ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει: χαλβά, ταχίνι, παστέλι, προϊόντα αρτοποιίας με σουσάμι, μαρμελάδες φρούτων, λουκούμια, μέλι και γλυκόζη. Τα προϊόντα αυτά, που φέρουν τις ονομασίες “ΟΛΥΜΠΟΣ” και “ΑΛΦΑ”, διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, από μικρά τοπικά καταστήματα μέχρι τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Επιπλέον, καλύπτει και τις ανάγκες των επαγγελματιών της βιομηχανίας τροφίμων, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα, για χρήση στην εστίαση. Το πελατολόγιό της επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας, καθώς οι εξαγωγές της αντιπροσωπεύουν πάνω από το 20% των συνολικών πωλήσεων. Ειδικότερα, έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες με πελάτες στην Αγγλία, τη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Διαθέτει με επιτυχία στην αγορά, αρκετά από τα προϊόντα της με ιδιωτικές ετικέτες, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αγοραστές, στην ικανότητα της εταιρείας να συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές, ποιοτικές πρώτες ύλες και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Έτσι, διατηρεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο.

Επίσης, από το 1992, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για βιολογικά προϊόντα, η Όλυμπος επιχείρησε την παραγωγή πιστοποιημένου βιολογικού ταχινιού, χαλβά και παστέλι.

Σε διάστημα άνω των 60 ετών, η Χαλβαδοποιία Όλυμπος – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. έχει υποστεί σημαντική εξέλιξη και εκσυγχρονισμό, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων της, με την προσθήκη νέων γραμμών παραγωγής. Αν και οι ρίζες της εταιρείας βρίσκονται στην παραγωγή σουσαμένιου χαλβά, έχει διαφοροποιήσει με επιτυχία τις προσφορές της, για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών.

Μία από τις πολλές γεύσεις της Όλυμπος είναι και ο Χαλβάς Μέλι & Κανέλα! Ένα εξαιρετικό, ελληνικό γλυκό, πάντα με την παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας Παπαγιάννη.
Αποτελείται από: ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) και λευκή καραμέλα, συχνά και με προσθήκη ξηρών καρπών ή μελιού. Εφόσον περιέχει καθαρά, φυτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις παραδοσιακές νηστείες αλλά και ιδανικός μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ.

Ο Χαλβάς Όλυμπος είναι γευστικός, θρεπτικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και ασβέστιο και συνεπώς άριστη, φυσική τροφή. Ένα πραγματικό super food για όλους!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη ακρυλαμιδίου.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα