Η Φάρμα Μητσόπουλος είναι μία από τις ευέλικτες, σύγχρονες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου.
Από το 2003 και μετά, η επεξεργασία και τυποποίηση των κρεάτων της Φάρμας Μητσόπουλος γίνεται στην ειδικά διαμορφωμένη μονάδα στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου. Αυτός ο χώρος 15.000 τ.μ. δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια της Κοινοτικής Νομοθεσίας και με την τεχνολογία που διαθέτει, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και των επιχειρήσεων για φρέσκο συσκευασμένο κρέας, κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά. Ο εξοπλισμός και οι καινοτομίες στην αποστέωση τον τεμαχισμό αλλά και την συσκευασία, διασφαλίζουν την ασφάλεια και ποιότητα των κρεάτων και έχουν καθιερώσει την Φάρμα, ως μία από τις ευέλικτες, σύγχρονες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις πολλές στρατηγικές συνεργασίες της.
Η ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΒΕΕΚ ζητά Τεχνολόγο Τροφίμων ή μηχανικό Παραγωγής με κύριες αρμοδιότητες:
Υπεύθυνος για την εκτέλεση των εργασιών στο χώρο επίβλεψης του.
Παραλαμβάνει και διαχειρίζεται τις παραγγελίες του τμήματος του– Σχεδιάζει το πρόγραμμα λειτουργίας του τμήματος με γνώμονα την αμεσότερη εκτέλεσή των παραγγελιών. Προϋπολογίζει το χρονοδιάγραμμα πραγματοποίησης των διαφόρων εργασιών.
Συνεργάζεται με τους Υπεύθυνους τμημάτων για την σύνταξη των εντολών εργασίας, του ημερήσιου προγράμματος παραγωγής και τον συντονισμό και έλεγχο των εργασιών
Ευθύνεται για την τήρηση των αρχών Ορθής Βιομηχανικής και Υγιεινής Πρακτικής
Συντονίζει, ελέγχει την υλοποίηση διορθωτικών / προληπτικών ενεργειών σε συνεργασία με τους υπεύθυνους τμημάτων
Έχει την συνολική ευθύνη για την διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού του τμήματός του και επιμελείται όλων των θεμάτων που άπτονται των υφισταμένων του όπως αξιολογήσεις, εκπαιδεύσεις, άδειες, αλλαγές ωραρίων κτλ.
Ελέγχει καθημερινά τα έντυπα παρακολούθησης των κρίσιμων παραμέτρων
Είναι υπεύθυνος για τη σωστή και ασφαλή διαχείριση των παραλαβών και αποστολών από το τμήμα του
Είναι υπεύθυνος του παραγωγικού εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων του τμήματος του
Είναι υπεύθυνος για την τήρηση της διαδικασίας και εκτέλεσης των ελέγχων & δοκιμών που απαιτούνται, ώστε να επαληθευθεί η συμμόρφωση του προϊόντος, με τις προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής του όπως ορίζονται από το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων
Ευθύνεται για την αξιολόγηση των μη συμμορφούμενων προϊόντων και κάνει προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση τους
Είναι υπεύθυνος για την τήρηση της ιχνηλασιμότητας
Ενημερώνει τον Ποιοτικό έλεγχο σε περίπτωση ποιοτικού προβλήματος, μη καθαρού χώρου, θέματα ιχνηλασιμότητας και προδιαγραφών προϊόντων
Συνεργάζεται με τον Διευθυντή Εργοστασίου για οποιοδήποτε θέμα προκύψει όσον αφορά στην παραγωγική διαδικασία, ποιοτικού προβλήματος, Α’ ύλες κλπ.
Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων, ενημερώνει τον Προϊστάμενο του τεχνικού τμήματος, ώστε να επιλυθούν όσο πιο άμεσα γίνεται για τη συνέχιση της παραγωγικής διαδικασίας.
Απαιτούμενα προσόντα:
Πτυχίο Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης, Τεχνολόγου Τροφίμων
Πολυετή εμπειρία σε ανάλογη θέση σε βιομηχανία κρέατος
Άριστη γνώση του κρέατος, FIFO, FEFO
Ιχνηλασιμότητα προϊόντων
Γνώση χειρισμού Η/Υ
Παροχές:
Σταθερή και μόνιμη συνεργασία με προοπτικές εξέλιξης.
Δυναμικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας
Ικανοποιητικές αποδοχές.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ