Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
27.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΜπισκότα Παπαδοπούλου: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Ως ελεγκτής ποιότητας για το εργοστάσιο στον Ταύρο Αττικής.

Η βιομηχανία μπισκότων και ειδών διατροφής Ευάγγελος Ι. Παπαδόπουλος είναι ελληνική ανώνυμη εταιρεία τροφίμων που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1922 από την οικογένεια Παπαδοπούλου. Είναι ευρύτερα γνωστή για τα μπισκότα της (με γνωστότερα στην ελληνική αγορά τα Πτι-μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice και Digestive), αλλά και για τα είδη διατροφής της (Ψωμί, φρυγανιές, κριτσίνια και μπάρες δημητριακών). Η εταιρεία διατηρεί σήμερα τέσσερα εργοστάσια και βιομηχανίες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στα Οινόφυτα.

- Advertisement -

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., επιθυμεί να προσλάβει ΕΛΕΓΚΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ για το εργοστάσιο στον Ταύρο Αττικής

Ο ρόλος :
Αποτελεί μέλος της ομάδας Ποιότητας του εργοστασίου και αναφέρεται στον Προϊστάμενο Ποιότητας

Ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα που εφαρμόζει η εταιρεία

Είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας και την τήρηση των προδιαγραφών των εισερχομένων υλικών (Α’ Υλών & Υλικών Συσκευασίας)

Παρακολουθεί την παραγωγική διαδικασία και εξασφαλίζει την αυστηρή τήρηση των ποιοτικών κριτηρίων

Είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας των ημιετοίμων & τελικών παραγόμενων προϊόντων

Συμπληρώνει και διατηρεί τα απαραίτητα αρχεία και έγγραφα που αφορούν τις διαδικασίες του ελέγχου ποιότητας

Προτείνει εργαλεία και διαδικασίες για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του εργοστασίου

Συμμετέχει στην πραγματοποίηση οργανοληπτικών ελέγχων

Επιβλέπει και συντονίζει το πρόγραμμα καθαριοτήτων του εργοστασίου και φροντίζει για τoν έλεγχο και την τήρηση των GMPs

Απαραίτητα προσόντα :
Τίτλος Σπουδών Χημείας, Τεχνολογίας τροφίμων ή αντίστοιχου κλάδου

Εμπειρία σε αντίστοιχο ρόλο τουλάχιστον δύο (2) ετών, ιδανικά σε βιομηχανία τροφίμων

Ευελιξία, ομαδικότητα, οργάνωση και λήψη αποφάσεων

Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Άριστη γνώση Η/Υ (περιβάλλον MS Office), επιθυμητή γνώση SAP

Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα