Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025
15.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σόγια Ελλάς: Θέση εργασίας για Προϊστάμενο βάρδιας στη Μονάδα παραγωγής βρώσιμων ελαίων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΣόγια Ελλάς: Θέση εργασίας για Προϊστάμενο βάρδιας στη Μονάδα παραγωγής βρώσιμων ελαίων
spot_img

Η Σόγια Ελλάς Α.Ε. ζητά να προσλάβει για το εργοστάσιό της στα Ψαχνά Ευβοίας.

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΒΑΡΔΙΑΣ Μονάδας Παραγωγής Βρώσιμων Ελαίων ζητά να προσλάβει η εταιρεία ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ.

- Advertisement -

Η θέση αναφέρεται στον Διευθυντή Παραγωγής και έχει σαν κύριες αρμοδιότητες τον έλεγχο, επίβλεψη και συντονισμό τής Παραγωγικής Διαδικασίας.

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανολόγου, Ηλεκτρολόγου, Τεχνολόγου Τροφίμων, Τεχνολόγου Γεωπόνου, Τεχνολόγου Πετρελαίου, Τεχνολόγου Περιβάλλοντος ή ισότιμου τίτλου αποφοίτων εξωτερικού
  • Επίσης, κατάλληλοι για τη θέση είναι,
    • Πτυχιούχοι Μηχανικοί Εμπορικού Ναυτικού
    • Αρχιτεχνίτη ή Εργοδηγού 2ης ειδικότητας με προηγούμενη εμπειρία προϊστάμενου
  • Βασική γνώση Αγγλικής Γλώσσας
  • Βασική γνώση Η/Υ
  • Ικανότητα οργάνωσης & συνεργασίας
  • Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες

Η Εταιρεία παρέχει:

  • Ανταγωνιστικό μισθό 
  • Έξοδα μετακίνησης
  • Tickets
  • Δυναμικό περιβάλλον εργασίας με συνεχή επιμόρφωση και προσωπική ανάπτυξη

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e.valai@soyahellas.gr .
Τα βιογραφικά σημειώματα θεωρούνται εμπιστευτικά.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σόγια και προϊόντα σόγιας : Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην προσφέρεται και χρησιμοποιείται σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση

Εσείς γνωρίζετε πόσα γλυκαντικά καταναλώνετε; Τα απογοητευτικά αλλά και αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης

Το κόλπο της βιομηχανίας τροφίμων για να μην φαίνεται ότι ξεπερνά το νομοθετημένα όρια για την παρουσία γλυκαντικών, αλλά και να επιτυγχάνει ένα βέλτιστο γευστικό προφίλ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα