Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
18.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σοκολατοποιΐα OSCAR ABEE: Θέση για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΣοκολατοποιΐα OSCAR ABEE: Θέση για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η σοκολατοποιΐα OSCAR ΑΒΕΕ με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής ζητά Τεχνολόγο Τροφίμων

Περιγραφή Θέσης

Επιβλέπει την τήρηση Κανόνων Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής.

Επιλύει προβλήματα Ποιότητας και Ασφάλειας κατά τη παραγωγή Τροφίμων.

Ελέγχει καθημερινά την ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή των διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας IFS της εταιρείας.

Διαχειρίζεται τα προβλήματα που προκύπτουν στη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και έχουν σχέση με την ασφάλεια και την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Ενημερώνει σε εβδομαδιαία αλλά και καθημερινή βάση τον Γεν. Δ/ντη για ευρήματα, μη συμμορφώσεις επί της παραγωγικής διαδικασίας καθώς και τις διορθωτικές ενέργειες οι οποίες εφαρμόστηκαν.

Συνεργάζεται ενεργά με όλα τα τμήματα της εταιρείας για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας και την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Τηρεί τα αρχεία ποιοτικού ελέγχου

Ελέγχει στοιχεία ιχνηλασιμότητας & labelling

Ενημερώνει καθημερινά το ERP της εταιρείας

Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

Βασικά προσόντα & Δεξιότητες:

Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων

Προϋπηρεσία επιθυμητή σε θέση Ποιοτικού ελέγχου στη Βιομηχανία Τροφίμων

Γνώση και ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας

Εμπειρία επί της παραγωγικής διαδικασίας

Συνέπεια & Ομαδικότητα

Ανάληψη πρωτοβουλιών

Δημιουργικότητα

Απαραίτητη η κατοχή ιδιωτικού μέσου μετακίνησης λόγω βαρδιών

Απολαβές & Παροχές

Καλές συνθήκες εργασίας

Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας

Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα