ΑρχικήΝέα17η διεθνής έκθεση Συσκευασίας "Syskevasia Expo 2022" στο Metropolitan Expo

17η διεθνής έκθεση Συσκευασίας “Syskevasia Expo 2022” στο Metropolitan Expo

1 λεπτά ανάγνωσης

Ολόκληρη η λίστα των εκθετών

Άνοιξε σήμερα τις πύλες στο Metropolitan Expo, η 17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics – “SYSKEVASIA 2022”, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 3 Οκτωβρίου.

- Advertisement -

Ύστερα από 32 χρόνια παρουσίας στην αγορά, πρωτοπόροι στον κλάδο της Συσκευασίας και σε συνέχεια 16 επιτυχημένων διοργανώσεων, αποτελεί πλέον «Σημείο Αναφοράς» για Εκθέτες & Επισκέπτες, η Έκθεση επαναλαμβάνεται για 17η φορά στο πιο σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας στο Metropolitan Expo.

Οι 4 ημέρες της διοργάνωσης θα δώσουν την ευκαιρία συνάντησης των επισκεπτών με τους εκθέτες και τα προβληθέντα προϊόντα και υπηρεσίες τους που αφορούν τα τελευταία επιτεύγματα και τις καινοτομίες στον τεχνολογικό εξοπλισμό των μηχανημάτων συσκευασίας και του αυτοματισμού, των υλικών συσκευασίας, των εκτυπώσεων, της αποθήκευσης, των Logistics κ.α. Η Syskevasia απευθύνεται όλα αυτά τα χρόνια στις κυριότερες παραγωγικές και εμπορικές κατηγορίες επισκεπτών όπως Τροφίμων, Ποτών, Catering, Καλλυντικών, Φαρμάκων, Γεωργικών & Αγροτικών ειδών, Γραφικών Τεχνών, Εκτυπώσεων, Ειδών Συσκευασίας-Πλαστικών, Προϊόντων Χάρτου, Αυτοματισμών, Ηλεκτρονικών, Χονδρεμπορίου, Λιανεμπορίου, Εξαγωγών και πολλές άλλες.

- Advertisement -

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα εκθετών

- Advertisement -

Syskevasia 2022

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 30/9 – 3/10 2022
Εκθεσιακό Κέντρο: Metropolitan Expo
Τοποθεσία: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.