ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Γεωπόνο ΠΕ – Πιστοποιημένο Γεωργικό Σύμβουλο

Θέση εργασίας για Γεωπόνο ΠΕ – Πιστοποιημένο Γεωργικό Σύμβουλο

1 λεπτά ανάγνωσης

Η Δημήτριος Οικονόμου & ΣΙΑ ΟΕ, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της αναζητά Γεωπόνο ΠΕ – Πιστοποιημένο Γεωργικό Σύμβουλο με σύμβαση αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

Το βασικό αντικείμενο της εργασίας αφορά τη συμβουλευτική υλοποίηση αγροπεριβαλλοντικών έργων και συστημάτων ποιότητας καθώς και τη διενέργεια επιθεωρήσεων 2ου μέρους σε εξαγωγικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως σε Ηλεία και Αχαΐα.

- Advertisement -

Η εταιρεία προσφέρει πλήρες πακέτο αποδοχών και συνεχή εκπαίδευση.

Το αντικείμενο εργασίας είναι εξαιρετικά απαιτητικό και προϋποθέτει υποψήφιους με όρεξη για μάθηση, που αγαπούν τη γνώση και ταυτόχρονα διαθέτουν πολύ καλές δυνατότητες επικοινωνίας.

- Advertisement -

Παρακαλούμε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τρεις καταναλωτές βρήκαν νεκρά ποντίκια σε κατεψυγμένα φασολάκια της ίδιας εταιρείας – Πώς φτάνουν στα τρόφιμα και τι κινδύνους κρύβουν

Νεκρά ποντίκια σε φασολάκια ιδιωτικής ετικέτας μεγάλης αλυσίδας. Οι μικροβιολογικοί κίνδυνοι και τα μέτρα πρόληψης.

Σκάνδαλο με μπισκότα βιομηχανικού κολοσσού που εξάγει σε δεκάδες χώρες: Εντοπίστηκε πρώτη ύλη για ζωοτροφές βοοειδών

Εταιρεία με παραγωγική δυναμικότητα 500 τόνων ημερησίως στο επίκεντρο ελέγχων για χρήση πρώτης ύλης ζωοτροφών.

Τρία δημοφιλή είδη μανιταριών στο μικροσκόπιο της ANSES – Παρενέργειες και επικίνδυνοι συνδυασμοί με φάρμακα

Η ANSES προειδοποιεί για αλλεργίες, ηπατικές βλάβες και αλληλεπιδράσεις με φάρμακα από συμπληρώματα που περιέχουν τρία δημοφιλή μανιτάρια.