Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας
spot_img

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες εξαγωγής ελαιολάδου στην Ελλάδα, η AGRO.VI.M S.A. ζητά να προσλάβει Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας με έδρα την Καλαμάτα, Ελλάδα.

Αρμοδιότητες

  • Εξασφαλίζει την τήρηση των διαδικασιών για την ασφάλεια και την ποιότητα των τελικών προϊόντων
  • Συντονίζει τις λειτουργίες του Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου
  • Ελέγχει την ποιότητα και την ασφάλεια των τελικών προϊόντων, των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις οδηγίες των πελατών και τις απαιτήσεις της εταιρείας
  • Επιβλέπει την τήρηση των Κανόνων Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής
  • Επιλύει προβλήματα Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στην παραγωγή, σε χώρους εργοστασίων και αποθηκών
  • Παρακολουθεί την πρόοδο των διορθωτικών ενεργειών Διενεργεί εσωτερικές επιθεωρήσεις (GMP’s και GHP’s)

Προσόντα

  • 5 χρόνια εμπειρίας στον Ποιοτικό Έλεγχο / Διασφάλιση Ποιότητας / Ασφάλεια Τροφίμων σε μια παραγωγή τροφίμων
  • Χημικός Μηχανικός ή Χημικός Τροφίμων ή Τεχνολόγος Γεωπονικού Πανεπιστημίου ή άλλης Ανώτατης Σχολής
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στην τεχνολογία τροφίμων ή/και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
  • Πολύ καλή γνώση και εμπειρία εφαρμογής Παγκόσμιας Προτύπων Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Επιθυμητή η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα