Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Αναλυτής Ποιοτικού Ελέγχου από την αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος

ΑρχικήΝέαΖητείται Αναλυτής Ποιοτικού Ελέγχου από την αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος
spot_img

Στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξής της η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος αναζητεί να προσλάβει στην έδρα της στο Κορωπί: Αναλυτή Ποιοτικού Ελέγχου

Βασικές Αρμοδιότητες

  • Λήψη και προετοιμασία δειγμάτων προς ανάλυση από όλα τα στάδια παραγωγής και τις πρώτες ύλες
  • Εφαρμογή εργαστηριακών μεθόδων και διεξαγωγή εργαστηριακών ελέγχων για την αξιολόγηση των δειγμάτων ώστε να επαληθεύσει ότι πληρούν τις προδιαγραφές με στόχο την επίτευξη των βέλτιστων ποιοτικών αποτελεσμάτων
  • Παρακολούθηση των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας και εφαρμογή των διαδικασιών συστήματος ποιότητας & ασφάλειας (ISO 9001, ISO 22000, BRC)
  • Συνεργασία με τα μέλη της ομάδας και τα Τμήματα του Εργοστασίου για τον βέλτιστο συντονισμό των δοκιμών βαθμονόμησης
  • Δημιουργία αναφορών τεκμηρίωσης
  • Εκτέλεση τακτικών περιπάτων συμμόρφωσης και συμμετοχή στους ελέγχους καθαρισμού και συντήρησης του εργαστηριακού εξοπλισμού

Απαραίτητα Προσόντα

Δεξιότητες και Εκπαίδευση:

  • Πτυχίο Ανώτερης/Ανώτατης Εκπαίδευσης από Σχολές Τεχνολογίας Τροφίμων και συναφών αντικειμένων
  • 1-3 έτη προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση κατά προτίμηση σε βιομηχανία τροφίμων
  • Πολύ καλή χρήση H/Y, MS Office
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Ευελιξία και υπευθυνότητα
  • Τεχνική αντίληψη και στοιχειώδη γνώση εργαστηριακού εξοπλισμού
  • Αναλυτική σκέψη με εστίαση στη λεπτομέρεια
  • Ικανότητα επικοινωνίας & ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Επιπλέον ο/η υποψήφιος/α πρέπει να διαθέτει:

  • Δυνατότητα εργασίας σε 6 ήμερο κυλιόμενο πρόγραμμα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο