Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η αξία των προβιοτικών

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ αξία των προβιοτικών
spot_img

Γιατί η χρήση τους θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτική σε ασθενείς που έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και όχι μόνο.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον editorial από την Καθηγήτρια Κατερίνα Κοτζαμπάσση του ΑΠΘ με τίτλο:

Why Give My Surgical Patients Probiotics, αναλύεται η αξία των προβιοτικών σε σχέση με ασθενείς που έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το άρθρο όμως παρέχει και πλήθος χρήσιμων πληροφοριών για την αξία των προβιοτικών τροφίμων. Πληροφορίες που είναι χρήσιμες για τις R+D ομάδες σε επιχειρήσεις τροφίμων που παράγουν τέτοια τρόφιμα.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο