Γιατί η χρήση τους θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτική σε ασθενείς που έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και όχι μόνο.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον editorial από την Καθηγήτρια Κατερίνα Κοτζαμπάσση του ΑΠΘ με τίτλο:
Why Give My Surgical Patients Probiotics, αναλύεται η αξία των προβιοτικών σε σχέση με ασθενείς που έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Το άρθρο όμως παρέχει και πλήθος χρήσιμων πληροφοριών για την αξία των προβιοτικών τροφίμων. Πληροφορίες που είναι χρήσιμες για τις R+D ομάδες σε επιχειρήσεις τροφίμων που παράγουν τέτοια τρόφιμα.
Email: ioannis.zabetakis@ul.ie
Twitter: @yanzabet