Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η πολλή δουλειά…

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ πολλή δουλειά...
spot_img

Οι επιπτώσεις του 13ωρου ωραρίου στη βιομηχανία.

Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, σήμανε σήμα κινδύνου για τους εργαζομένους στη βιομηχανία, ο οποίος θα προκύψει αν εφαρμοστεί ωράριο 13 ωρών εργασίας, από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΣΑ-ΠΣ και καθηγήτρια Ιατρικής. Η Αθηνά Λινού στην ομιλία της στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που εξετάζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, που προωθεί την 6ήμερη εργασία και τις 13 ώρες ημερήσιας εργασίας, επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι θα εκτίθενται σε επικίνδυνους παράγοντες περισσότερες ώρες.  

Η Αθηνά Λινού εξήγησε ότι η έκθεση των εργαζομένων για περισσότερες ώρες καθημερινά και εβδομαδιαία σε ακτινοβολίες όλων των μορφών, θόρυβο και πληθώρα χημικών παραγόντων θα δημιουργήσει πολύ σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους και θα οδηγήσει σε περισσότερους καρκίνους.

Επιμύθιο: μήπως είχε δίκιο ο Μαρξ;

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
 .

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο