Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πώς μπορούμε να αξιολογούμε την επικινδυνότητα;

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΠώς μπορούμε να αξιολογούμε την επικινδυνότητα;
spot_img

Για να μην τα περιμένουμε όλα από τους “ειδικούς”.

Πριν από λίγες μέρες, γράφαμε στο cibum σχετικά με το ηλιέλαιο και την επικινδυνότητα επιμολυντών του.

Όταν μιλάμε για επιμολυντές, θα πρέπει να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στους αρωματικούς υδρογονάνθρακες, που είναι καρκινογόνοι και μεταλλαξιογόνοι.

Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτήν την αξιολόγηση στην εταιρεία μας, βασιζόμενοι στην βιβλιογραφία.

Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους «ειδικούς», μιας και οι «ειδικοί» είναι αργοί στην αντίδρασή τους, όπως γράφαμε.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο