Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
22.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πώς το τσάι και η συσκευασία του μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΠώς το τσάι και η συσκευασία του μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Μήπως έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς το τσάι και η συσκευασία του μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας;

- Advertisement -

Ιδού η απάντηση: Tea Bags Shed Microplastics, Gut Cells Absorb Them: Study. Για το θέμα είχε γράψει άρθρο και το Cibum: Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Γιατί δεν προσπαθούμε να αυξήσουμε την προσφορά “χύμα” τσαγιού; Γιατί, παράλληλα, δεν προσπαθούμε να εντάξουμε στο διατροφολόγιο μας περισσότερα βότανα;

Κατά το στήσιμο της εδώ εταιρείας μας εισαγωγής Ελληνικών τροφίμων υψηλής ποιότητας, γνώρισα μια ομάδα που παράγουν εξαιρετικά βότανα στην (ιδιαίτερη πατρίδα μου) Κρήτη : τους Κρήτες ριζοτόμους:

Ιδού μια αφορμή να το ξανασκεφτούμε το συσκευασμένο τσάι.

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία

Νωπό Γάλα: Άγνοια κινδύνου των καταναλωτών για μόλυνση από γρίπη των πτηνών

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο μόλυνσης από γρίπη των πτηνών καταναλώνοντας νωπό γάλα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα