Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Υποβρύχιο ψάρεμα: Το λιμενικό “έπιασε στα πράσα” ερασιτέχνη ψαρά με 230 ολοθούρια και 4 κιλά κυδώνια
Αλιεία: Το ΦΕΚ για de minimis ενίσχυση των αλιέων που επλήγησαν από τον Daniel – Οι δικαιούχοι
Αλιεία: Υπεγράφη απόφαση για αύξηση της αλιευτικής ικανότητας των επαγγελματικών σκαφών
Ερασιτέχνης ψαράς μάζεψε 8 κιλά απαγορευμένα όστρακα – Τον εντόπισε το λιμενικό
ΕΕ: Όχι της Ελλάδας στην πρόταση του βασικού κανονισμού για τις αλιευτικές δυνατότητες και τις ποσοστώσεις για το χέλι
ΥΠΑΑΤ: Πάνω από μισό δισ. ευρώ για αλιεία και υδατοκαλλιέργεια
Μάζεψαν παράνομα 4.000 αχινούς στη Χαλκίδα
Το αδικημένο “Πλακί” και τα παραγκωνισμένα ελληνικά ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας
Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες: Ευκαιρία η αυξημένη διεθνής ζήτηση για υψηλής ποιότητας οστρακοειδή και ψάρια
Ερασιτέχνες μάζεψαν 7.000 αχινούς σε μία ημέρα – Τους έπιασε το λιμενικό
Eurostat: 3,4 εκατομμύρια τόνοι ψαριών αλιεύτηκαν το 2022 από τους Ευρωπαίους
Μύδια Πιερίας: Ένας διατροφικός «θησαυρός» που ταξιδεύει στις αγορές του εξωτερικού
Οι αχινοί με τα μεγάλα αγκάθια “εχθροί” των ψαριών – Μέτρα λαμβάνει η Αυστραλιανή Γερουσία
Απίστευτο! Τα ψάρια αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε φωτογραφίες
Ψάρια: Η αντίληψη της γενιάς Ζ για την βιωσιμότητα στην κατανάλωση θαλασσινών
“Θύμα” των πλημμυρών η ελληνική αλιεία – Πτώση της ζήτησης λόγω φόβου των καταναλωτών
Στους επόμενους μήνες θα τεθεί το πλαίσιο για την άσκηση ερασιτεχνικής αλιείας
Πάνω από 360 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την προώθηση της βιώσιμης αλιείας
Ψάρια: Τις πταίει για τη “λασπώδη γεύση” τους
Μυτιλήνη – Ψάρεμα: Έκκληση αγωνίας από τον καπετάνιο του “Ταξιάρχη”
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις