Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άμπου Ντάμπι: Πολλαπλές δηλητηριάσεις από σαλμονέλα οδηγούν σε κλείσιμο εστιατορίου

ΑρχικήΝέαΆμπου Ντάμπι: Πολλαπλές δηλητηριάσεις από σαλμονέλα οδηγούν σε κλείσιμο εστιατορίου
spot_img

Οι δηλητηριάσεις οφείλονταν σε κοτόπουλο μολυσμένο με σαλμονέλα.

Στις πόσες παραβάσεις κλείνει ένα εστιατόριο, προκειμένου να  προστατευτούν οι καταναλωτές από επικίνδυνες για την υγεία τους πρακτικές;

Για ένα εστιατόριο στο Άμπου Ντάμπι με το όνομα Burger Al Arab χρειάστηκαν αρκετά παράπονα καταναλωτών, οι οποίοι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, μετά από την κατανάλωση φαγητού στο εν λόγω εστιατόριο.

Η Αρχή Γεωργίας και Ασφάλειας Τροφίμων του Άμπου Ντάμπι (Adafsa), έχοντας λάβει αρκετές αναφορές για περιπτώσεις δηλητηρίασης μετά την κατανάλωση ψητών γευμάτων κοτόπουλου μολυσμένου με σαλμονέλα, έκλεισε το κατάστημα ως κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, εωσότου βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής του.

Όλες οι δηλητηριάσεις οφείλονταν στη μη συμμόρφωση του καταστήματος με τις σωστές πρακτικές αποθήκευσης, χειρισμού και προετοιμασίας του κοτόπουλου, αλλά και των υπόλοιπων τροφίμων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Khaleej Times,  οι εγκαταστάσεις τροφίμων υπόκεινται σε περιοδική επιθεώρηση από τους επιθεωρητές υγιεινής για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφάλειας τροφίμων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η “μυστική” και απλή μέθοδος να τρώτε ζυμαρικά και να αδυνατίζετε…

Πολλές μελέτες δικαιώνουν τα ζυμαρικά ως τροφή απώλειας βάρους, μείωσης σακχάρου και προστασίας του εντέρου, υπό μία πολύ απλή και βολική προϋπόθεση.

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο