Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
25.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Anuga 2021: Υβριδική η φετινή Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

ΑρχικήΝέαAnuga 2021: Υβριδική η φετινή Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών
spot_img

cibum team

 Με νέα, υβριδική, μορφή θα ανοίξει τις πύλες της, από 9 έως 13 Οκτωβρίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2021, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες να έχουν φυσική και ψηφιακή παρουσία στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ελήφθη, προκειμένου η μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση τροφίμων και ποτών να επιστρέψει μερικώς στην προ-covid κανονικότητα, εφαρμόζοντας κάθε προβλεπόμενο πρωτόκολλο προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο συνδυασμός της δια ζώσης και της ψηφιακής συμμετοχής στην Anuga 2021, πρόκειται να δημιουργήσει ένα ιδανικό πλαίσιο ανάπτυξης νέων εργασιών, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και δικτύωσης, σε διεθνές επίπεδο, όσων επιχειρήσεων δραστηριοποιούνται στην αγορά τροφίμων και ποτών.

Στο πλαίσιο αυτό, παράλληλα με τη διοργάνωση της έκθεσης σε φυσικό περιβάλλον, θα λειτουργήσει, από 11 μέχρι 13 Οκτωβρίου κι η ψηφιακή εκδοχή της Anuga 2021, ως Anuga @home.

Κύριο θέμα της φετινής Anuga θα είναι ο «Μετασχηματισμός», ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα εξεταστεί και το ζήτημα της εξέλιξης της ίδιας της εμπορικής έκθεσης στη διάρκεια της ψηφιακής εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027 και στο E-Mail: koelnmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.anuga.com.

Δείτε: 

Καφές: Γνωστές και άγνωστες επικίνδυνες παρενέργειες. Τι προκαλεί η υπερβολική κατανάλωση. 

Alert για τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Δρόμος προς την παχυσαρκία Τα επεξεργασμένα τρόφιμα η βασική τροφή παιδιών και εφήβων. 

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ για τα self test 

Σαντορίνη: Οι ψευτοκεφτέδες της Ρούλας με τα 15 αδέλφια! Μία συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία και μία υπέροχη παραδοσιακή συνταγή. 

Από 671 ευρώ ο μισθός στην εστίαση – Ποιους αφορά η νέα 2ετής σύμβαση 

Η σημασία της γεύσης στην παραγωγή νέων τροφίμων και ποτών 

ΗΠΑ: Ανάκληση σκυλοτροφής λόγω σαλμονέλας 

ΗΠΑ: Ανάκληση σνακ «Ελληνικό γιαούρτι με φράουλα» λόγω μεταλλικών θραυσμάτων 

Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan! 

Τα 8 εντυπωσιακά οφέλη του χυμού καρότο 

Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε 

Απίστευτο: Για ένα δολάριο πουλήθηκε η πατέντα της Iνσουλίνης 

Νοθεία φέτας: Πρόστιμο «μαμούθ» στην «ΟΜΗΡΟΣ» από το ΥπΑΑΤ. Η απάντηση της εταιρείας   

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

“Πόλεμος” για το βαλσάμικο ξύδι: Η Ιταλία θα μηνύσει τη Σλοβενία!

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα