ΑρχικήΝέαΑπεβίωσε ο Δημήτρης Ορφανός Πρόεδρος του Ομίλου PARAMETROS GROUP

Απεβίωσε ο Δημήτρης Ορφανός Πρόεδρος του Ομίλου PARAMETROS GROUP

2 λεπτά ανάγνωσης

Ο Ιδρυτής των εταιριών ELKEDI Α.Ε., PARAMETROS LOGISTICS Ε.Π.Ε., ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. και FRESHWAYS Ε.Π.Ε. ήταν πρωτοπόρος επιχειρηματίας στον τομέα των ψυχόμενων Logistics στην Ελλάδα

Με βαθύτατη θλίψη ο ΟΜΙΛΟΣ PARAMETROS GROUP ανακοίνωσε ότι εχθές το πρωί απεβίωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Ορφανός. Ιδρυτής των εταιριών ELKEDI Α.Ε., PARAMETROS LOGISTICS Ε.Π.Ε., ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. και FRESHWAYS Ε.Π.Ε. Υπήρξε πρωτοπόρος επιχειρηματίας στον τομέα των ψυχόμενων Logistics στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Διακρινόταν για την οξυδέρκειά του, ενώ η ηθική του ως εργοδότης και η καθαρότητα του ως άνθρωπος ήταν πέραν κάθε διαπραγμάτευσης. Εμπνευσμένοι από τον δρόμο που χάραξε, η ομάδα της PARAMETROS GROUP τόνισε ότι φέρει το όραμα του ως κληρονομιά και ως πυξίδα για την συνέχεια.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άξιον Εστί, στην Σταμάτα Αττικής, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 17:00. Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν δωρεά για την αγιογράφηση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Άξιον Εστί Σταμάτας, στον τραπεζικό λογαριασμό: GR9001102710000027160522077 ή για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Σαλαμίνος, μέσω φακέλου που θα βρίσκεται εντός του Ναού.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ιούλιος 2026: Μηνιαία Ανασκόπηση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας Τροφίμων

Το cibum αποδελτιώνει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία τροφίμων για σας.

Γαύρος και σαρδέλα στο Αιγαίο: Τι πραγματικά συμβαίνει στις ελληνικές θάλασσες 4 χρόνια μετά τις δυσοίωνες προβλέψεις

Τι δείχνουν οι τελευταίες έρευνες του ΕΛΚΕΘΕ και του FAO για την πορεία των πληθυσμών γαύρου και σαρδέλας, στις ελληνικές θάλασσες.

Σαλμονέλα σε ελληνικό κρέας: Η Ελλάδα στην τελευταία ομάδα χωρών της Ευρώπης χωρίς ενεργό πρόγραμμα επιτήρησης

Ευρωπαϊκή μελέτη καταγράφει την Ελλάδα στις χώρες χωρίς ενεργό εθνικό πρόγραμμα επιτήρησης της Salmonella στα βοοειδή.