Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Αναστολές λειτουργίας και πρόστιμα σε επιχειρήσεις τροφίμων- Συνεχίζεται το μπαράζ ελέγχων στη Ρουμανία

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΔιεθνή: Αναστολές λειτουργίας και πρόστιμα σε επιχειρήσεις τροφίμων- Συνεχίζεται το μπαράζ ελέγχων στη Ρουμανία
spot_img

Μετά το απίστευτο περιστατικό με το λουκέτο σε τέσσερα supermarket της γαλλικής πολυεθνικής Auchan στο Βουκουρέστι, το γραφείο της υπηρεσίας προστασίας των καταναλωτών ANPC συνεχίζει το μπαράζ ελέγχων σε επιχειρήσεις τροφίμων στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το Economika.net την περασμένη Δευτέρα έγιναν «επιδρομές» σε λιανοπωλητές.

- Advertisement -

Μετά τους ελέγχους αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του σούπερ μάρκετ Mega Image και μιας αγοράς (Berceni), συμπεριλαμβανομένων και 7 λιανοπωλητών που δραστηριοποιούνται στην Berceni ενώ άλλοι 15 έμποροι είδαν τις δραστηριότητές τους να αναστέλλονται προσωρινά  και σε άλλες περιοχές.

Το ANPC επέβαλε συνολικά πρόστιμα 136.000 RON (27.000 ευρώ). Τα κύρια προβλήματα που εντόπισε η ANPC σχετίζονταν με την υγιεινή, την ποιότητα των αγαθών -ιδιαίτερα των φρούτων και των λαχανικών- και την ακατάλληλη αποθήκευση των εμπορευμάτων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα