Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καναδάς: Ανακλήσεις λόγω σοβαρών κινδύνων για την υγεία των καταναλωτών

ΑρχικήPicksNews LineΚαναδάς: Ανακλήσεις λόγω σοβαρών κινδύνων για την υγεία των καταναλωτών
spot_img

Listeria monocytogenes, E.coli και κομμάτια από.. κόκαλα βρέθηκαν στο στόχαστρο της Καναδικής Υπηρεσίας Επιθεώρησης Τροφίμων – CFIA.

Μέσα σε λίγα 24ωρα, η CFIA ανακοίνωσε μια σειρά ανακλήσεων. Συγκεκριμένα:

- Advertisement -
  • Η εταιρεία Caldic Canada Inc. ανακάλεσε το προϊόν Supherb Farms IQF Άνηθος λόγω παρουσίας Listeria monocytogenes. Το ανακληθέν προϊόν έχει πωληθεί στο Οντάριο.
  • Η εταιρεία Mother Dairy ανακαλεί το Paneer Φρέσκο Τυρί λόγω του πληθυσμού E. coli που εντοπίστηκε σε αυτό. Το ανακληθέν προϊόν πωλήθηκε στην Αλμπέρτα, σε συσκευασία 340 γρ. με ΒΒ 2022/10/25.
  • Η εταιρεία Best Buy ανακαλεί το προϊόν Κοτόπουλο Τουρνέδο με Μπέικον ανακαλείται λόγω παρουσίας φυσικού κινδύνου, καθώς εντοπίστηκαν κομμάτια οστών μέσα στο προϊόν. Το ανακληθέν προϊόν έχει πωληθεί στο Οντάριο, το Κεμπέκ, το Νιου Μπρούνσγουικ και τη Νέα Γη και το Λαμπραντόρ σε συσκευασία 1,15 κιλών, με ημερομηνίες λήξης 2023-AL-25 / 2023-AL-26 / 2023-JN-06 / 2023-JN-07 / 2023-JN-09.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υπάρξει καταγγελίες καταναλωτών για τις πιο πάνω ανακλήσεις, ή αν έχουν αναφερθεί ασθένειες ή / και τραυματισμοί.

Η CFIA καλεί τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες της εστίασης να μην χρησιμοποιούν, πωλούν, σερβίρουν ή διανέμουν το επηρεαζόμενο προϊόν.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα