Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λάρισα – Σουβλάκι με… απ’ όλα! Λαρισαία βρήκε μέσα, ένα γάντι…!

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΛάρισα - Σουβλάκι με... απ' όλα! Λαρισαία βρήκε μέσα, ένα γάντι...!
spot_img

Δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που έτυχε να βρουν ένα ξένο σώμα σε τρόφιμο που προμηθεύτηκαν από ένα κατάστημα. Μια γυναίκα βρήκε ολόκληρο τούβλο στην τσάντα με τις πατάτες της, ένας άλλος καταναλωτής ένα δόντι στην πίτσα του… και να μην αναφερθούμε σε κομμάτια μετάλλου πλαστικού γυαλιού έντομα κτλ… Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν θέλει να βρει κάποιο αηδιαστικό ξένο σώμα στο φαγητό του. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες στις ΗΠΑ Η Blount Fine Foods της McKinney, ανακάλεσε 2.900 κιλά Panera Bread at Home Chicken Tortilla Soup καθώς μέσα εντοπίστηκε ξένο σώμα και συγκεκριμένα κομμάτια γαντιών νιτριλίου.

Όμως … τώρα και στη Λάρισα. Μία Λαρισαία, που παρήγγειλε delivery, έπαθε σοκ όταν είδε πως το σουβλάκι της είχε πραγματικά… απ΄όλα!!! Εκτός από τα υλικά που επέλεξε να γεμίσει την πίτα της, υπήρχε μέσα και ένα μπλε γάντι που έστεκε υπερήφανα και προκλητικά δίπλα στο μαρουλάκι… δηλαδή εξυπηρέτηση με το “γάντι”…

Από το ταχυφαγείο ζήτησαν συγγνώμη και φυσικά επανέλαβαν την παράδοση του γεύματος με την Λαρισαία τουλάχιστον να μην μένει νηστική.

Συμπέρασμα: Το θετικό του τραγελαφικού περιστατικού, είναι πως σίγουρα οι εργαζόμενοι του σουβλατζίδικου, τηρούν τους κανόνες ασφάλειας τροφίμων και χρησιμοποιούν γάντια…

Πηγή:onlarissa.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο