ΑρχικήΝέαΚΡΙ ΚΡΙ: πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού

ΚΡΙ ΚΡΙ: πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού

cibum team

  Την πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού στην ελληνική αγορά κατέκτησε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών και μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το 2020, η εταιρεία σημείωσε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με πάνω από 450 εργαζόμενους και 84 νέες προσλήψεις να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παρουσίας 30 χρόνων στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, η εταιρεία δημιούργησε μια επετειακή τηλεοπτική καμπάνια που στόχο έχει να ενημερώσει τον Έλληνα καταναλωτή για την πορεία της, την προσήλωση στην ποιότητα και τα επιτεύγματα της όλα αυτά χρόνια.

Ο Παναγιώτης Τσινάβος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου γιαουρτιού Κρι Κρι μας βρίσκει στην 1η θέση της παραγωγής γιαουρτιού για την ελληνική αγορά. Αυτό είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας πολλών χρόνων, καθώς και βαθιάς προσήλωσης στον στόχο μας. Με τη νέα μας τηλεοπτική καμπάνια θέλουμε να μοιραστούμε με τους Έλληνες καταναλωτές τις αξίες που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και να δεσμευτούμε απέναντί τους ότι συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά».

- Advertisement -


Δείτε: Έρευνα: οι φυτοφάγοι έχουν περισσότερους υγιείς βιοδείκτες από τους κρεατοφάγους 

Δείτε: Υπ. Εργασίας: Άδεια πατρότητας 14 ημερών μετ’ αποδοχών  

- Advertisement -

Δείτε: Νοθεία Φέτας: δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για την γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ  

Δείτε: EFSA: πιο συστηματικός τρόπος υπολογισμού και παρουσίασης του χρόνου ζωής  

 Δείτε: ΣΕΑΟΠ: Αλλάζει το ρυθμιστικό πλαίσιο παραγωγής και επισήμανσης των αλκοολούχων ποτών της Ευρώπης   

Δείτε: Εντός των επόμενων ημερών η σύμβαση στον τουρισμό γίνεται υποχρεωτική σε όλο τον κλάδο  

 Δείτε: Αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή τουριστών στις 15 Μαΐου  

 Δείτε: «Το πάει το γράμμα» ο μουσακάς; 

Δείτε: Αγρότες σε ΗΠΑ και ΗΒ θάβουν τα εσώρουχα τους στα χωράφια  

Δείτε: Απόφαση σταθμός της ΕΕ: ενέκρινε έντομα ως τρόφιμα. Γιατί η κατανάλωση εντόμων είναι μονόδρομος για την ανθρωπότητα. 

Δείτε: Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του  

 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Μαίρη συστήνεται: Η κομμώτρια που ερωτεύτηκε έναν επιστήμονα και μπήκε στον κόσμο της ασφάλειας τροφίμων

Η αυθόρμητη κομμώτρια από τη Γλυφάδα παίρνει το μικρόφωνο, αποκαλύπτει ένα επικό love story που ξεκίνησε από ένα μανικιούρ και υπόσχεται να βάλει σε τάξη τις επιστημονικές εμμονές του Τάσου

Ελληνικά σχολικά κυλικεία: Τέλος τα τσιπς, τα κρουασάν και οι σοκολάτες – Τι θα μπορούν να αγοράζουν οι μαθητές από Σεπτέμβριο

Με στόχο να ενισχυθεί ο ρόλος του σχολείου στην υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών από μικρή ηλικία.

Πώς μία έτοιμη σάλτσα της αγοράς εξολοθρεύει επικίνδυνα βακτήρια αντί να τα αναπτύσσει σύμφωνα με πειραματική μελέτη

Οι ερευνητές παρακολούθησαν επί 14 ημέρες την πορεία 14 στελεχών λιστέριας και σαλμονέλας μετά την εισαγωγή τους σε τρόφιμα έτοιμα προς κατανάλωση