Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚΡΙ ΚΡΙ: πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού

ΑρχικήΝέαΚΡΙ ΚΡΙ: πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού
spot_img

cibum team

  Την πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού στην ελληνική αγορά κατέκτησε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών και μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το 2020, η εταιρεία σημείωσε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με πάνω από 450 εργαζόμενους και 84 νέες προσλήψεις να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παρουσίας 30 χρόνων στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, η εταιρεία δημιούργησε μια επετειακή τηλεοπτική καμπάνια που στόχο έχει να ενημερώσει τον Έλληνα καταναλωτή για την πορεία της, την προσήλωση στην ποιότητα και τα επιτεύγματα της όλα αυτά χρόνια.

Ο Παναγιώτης Τσινάβος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου γιαουρτιού Κρι Κρι μας βρίσκει στην 1η θέση της παραγωγής γιαουρτιού για την ελληνική αγορά. Αυτό είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας πολλών χρόνων, καθώς και βαθιάς προσήλωσης στον στόχο μας. Με τη νέα μας τηλεοπτική καμπάνια θέλουμε να μοιραστούμε με τους Έλληνες καταναλωτές τις αξίες που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και να δεσμευτούμε απέναντί τους ότι συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά».


Δείτε: Έρευνα: οι φυτοφάγοι έχουν περισσότερους υγιείς βιοδείκτες από τους κρεατοφάγους 

Δείτε: Υπ. Εργασίας: Άδεια πατρότητας 14 ημερών μετ’ αποδοχών  

Δείτε: Νοθεία Φέτας: δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για την γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ  

Δείτε: EFSA: πιο συστηματικός τρόπος υπολογισμού και παρουσίασης του χρόνου ζωής  

 Δείτε: ΣΕΑΟΠ: Αλλάζει το ρυθμιστικό πλαίσιο παραγωγής και επισήμανσης των αλκοολούχων ποτών της Ευρώπης   

Δείτε: Εντός των επόμενων ημερών η σύμβαση στον τουρισμό γίνεται υποχρεωτική σε όλο τον κλάδο  

 Δείτε: Αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή τουριστών στις 15 Μαΐου  

 Δείτε: «Το πάει το γράμμα» ο μουσακάς; 

Δείτε: Αγρότες σε ΗΠΑ και ΗΒ θάβουν τα εσώρουχα τους στα χωράφια  

Δείτε: Απόφαση σταθμός της ΕΕ: ενέκρινε έντομα ως τρόφιμα. Γιατί η κατανάλωση εντόμων είναι μονόδρομος για την ανθρωπότητα. 

Δείτε: Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του  

 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία

Νωπό Γάλα: Άγνοια κινδύνου των καταναλωτών για μόλυνση από γρίπη των πτηνών

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο μόλυνσης από γρίπη των πτηνών καταναλώνοντας νωπό γάλα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο