Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Διπλή διάκριση για την εταιρεία στα Retail Business Awards 2021

ΑρχικήΝέαΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Διπλή διάκριση για την εταιρεία στα Retail Business Awards 2021
spot_img

cibum team

Με χρυσό και αργυρό βραβείο διακρίθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, στη φετινή διοργάνωση Retail Business Awards 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε για 19η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό βραβείων για το ελληνικό λιανεμπόριο και τη βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, η επικοινωνιακή καμπάνια για την προϊοντική σειρά Μπάρμπα Στάθης «Ας Μαγειρέψουμε…» ξεχώρισε για τη στρατηγική και την αποτελεσματικότητά της και διακρίθηκε στην κατηγορία SUPPLIERS’ BRAND CAMPAIGN κατακτώντας το Αργυρό Βραβείο. Η σειρά προϊόντων, που φέρνει την παράδοση στο σήμερα με 12 προϊόντα παραδοσιακών ελληνικών συνταγών, επικοινωνήθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2020 και παρουσίασε σημαντικά εμπορικά αποτελέσματα για το σύνολο της κατηγορίας και αύξηση πωλήσεων για την ίδια την προϊόντική σειρά.Η Χρυσή Ζύμη με τη σειρά της κέρδισε το Χρυσό Βραβείο της κατηγορίας SUPPLIERS’ BRAND LAUNCH STRATEGY για τη συνολικά επιτυχημένη στρατηγική marketing και το επικοινωνιακό πλάνο των Croissants, μέσω των οποίων υλοποιήθηκε το επαναλανσάρισμα των προϊόντων. Με κυρίαρχο όχημα επικοινωνίας το δημοφιλές μουσικό έργο «Στη μαμά μου θα το πω», τα Croissants Χρυσή Ζύμη επικοινωνήθηκαν στους νεότερους καταναλωτές τους, τα παιδιά, και δεν άργησαν να υπογραμμίσουν ακόμη πιο δυναμικά τη θέση τους ως leader της κατηγορίας, ταυτόχρονα με σημαντική άνοδο των πωλήσεων που κατέγραψαν.

Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσα από τα προϊόντα Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη, δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί διαρκώς και να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή και καινοτόμα που εμπιστεύονται να απολαμβάνουν καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης:

www.barbastathis.com

Facebook:  www.facebook.com/barbastathis.gr

Instagram: @barbastathis

Youtube: http://www.youtube.com/c/BarbaStathiscom

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα