Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το BRC Food Safety global standard issue 9 είναι εδώ!

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων ΔιαχείρισηςΤο BRC Food Safety global standard issue 9 είναι εδώ!
spot_img

Το προσχέδιο της έκδοσης 9 του BRC Global Standard for Food Safety κυκλοφόρησε και τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να καταθέσουν σχόλια και προτάσεις μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2022. 

Στις βασικές αλλαγές είναι ο χαρακτηρισμός ορισμένων απαιτήσεων ως ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ (FUNTAMENTAL). Αυτές είναι:

  • 1.1Senior management commitment and continual improvement
  • 2 The food safety plan – HACCP
  • 3.4 Internal audits
  • 3.5.1Management of suppliers of raw materials and packaging
  • 3.7 Corrective and preventive actions
  • 3.9 Traceability
  • 4.3 Layout, product flow and segregation
  • 4.11 Housekeeping and hygiene
  • 5.3 Management of allergens
  • 6.1 Control of operations
  • 6.2 Labelling and pack control
  • 7.1 Training: raw material handling, preparation, processing, packing and
    storage areas

Για να κατεβάσετε το προσχέδιο πατήστε ΕΔΩ. 

Το BRC Food Safety Standard εφαρμόζεται σήμερα από 30.000 επιχειρήσεις τροφίμων σε 130 χώρες και γίνεται αποδεκτό από το 70% των 10 κορυφαίων παγκόσμιων λιανοπωλητών, το 60% των 10 κορυφαίων εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης και το 50% των κορυφαίων 25 επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο