Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δεύτερος κύκλος αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Μεταποίηση- Εφοδιαστική Αλυσίδα»

ΑρχικήΝέαΔεύτερος κύκλος αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Μεταποίηση- Εφοδιαστική Αλυσίδα»
spot_img

Ξεκινάει την 1η Ιουνίου.

Ξεκινάει την 1η Ιουνίου ο δεύτερος κύκλος αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Μεταποίηση-Εφοδιαστική Αλυσίδα» του αναπτυξιακού νόμου.

   Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις Νίκος Παπαθανάσης, υπέγραψε, σήμερα, την 2η προκήρυξη για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς ενίσχυσης «Μεταποίηση-Εφοδιαστική Αλυσίδα» του αναπτυξιακού νόμου 4887/2022.

   Ο δεύτερος κύκλος υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στο παρόν καθεστώς ξεκινά την 1η Ιουνίου 2023 με ημερομηνία λήξης του κύκλου υποβολών την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

   Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η υποβολή επενδυτικού σχεδίου που έχει ήδη υποβληθεί στην 1η προκήρυξη του παρόντος καθεστώτος με την προϋπόθεση της προηγούμενης κατάθεσης αιτήματος απόσυρσης του στην αρμόδια υπηρεσία ή την προηγούμενη έκδοση απορριπτικής απόφασης.

   Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ- Αv (https://opsan.mindev.gov.gr). Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και το επικαιροποιημένο υποστηρικτικό υλικό, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ (https://ependyseis.mindev.gov.gr).

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο