Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαγωνισμός για καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον τουρισμό.

ΑρχικήΝέαΔιαγωνισμός για καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον τουρισμό.
spot_img

cibum team

Οι ομάδες που προσκαλούνται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να διαθέτουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα για τον τουριστικό τομέα, η οποία προϋποθέτει τη χρήση τεχνολογίας προκειμένου να εφαρμοστεί. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 2ο διαγωνισμό Idea Platform του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, λήγει στις 25 Μαρτίου 2021.
Ο νεανικός διαγωνισμός Idea Platform διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από τον επιταχυντή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νέες και νέους της χώρας να δοκιμάσουν την ιδέα τους, να την εξελίξουν και τελικώς, να ξεκινήσουν τη δική τους νεοφυή επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού.Το ΞΕΕ καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες να καταθέσουν έγκαιρα την αίτηση συμμετοχής τους έως τις 25 Μαρτίου, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα που θα λάβει χώρα διαδικτυακά από τις 6 έως τις 22 Απριλίου του 2021.

Ποιοι ακριβώς μπορούν να συμμετάσχουν;

Οι ομάδες που προσκαλούνται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να διαθέτουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα για τον τουριστικό τομέα, η οποία προϋποθέτει τη χρήση τεχνολογίας προκειμένου να εφαρμοστεί.

Τα μέλη των ομάδων πρέπει να είναι 18 έως 35 ετών, απόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί φοιτητές σχολών σχετικών με τομείς, όπως οι Θετικές Επιστήμες, Μηχανική και Μηχανολογία, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Τουριστικό Μάνατζμεντ και ούτω καθεξής.

Οι ομάδες συμμετέχουν με ιδέες για εφαρμογές σε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι σχετικές με τους στόχους και τη θεματική ενότητα του Idea Platform, ήτοι εφαρμογές και λύσεις, όπως: α) για τον τουριστικό κλάδο ξενοδοχίας και εστίασης, β) για τουριστικές μεταφορές, γ) για μηχανές αναζήτησης κρατήσεων και ηλεκτρονικών τουριστικών γραφείων, δ) για τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις, ε) προϊόντα και λύσεις για αερολιμένες, θαλάσσιο τουρισμό-μαρίνες, στ) εφαρμογές και λύσεις βιωσιμότητας, ζ) εφαρμογές και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων, η) εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών. Παράλληλα υπάρχει ξεχωριστή, ειδική ενότητα για λειτουργικές ιδέες που αφορούν εφαρμογές για την επίλυση και διαχείριση αναγκών που έχουν προκύψει σε επιχειρήσεις, φορείς και μονάδες τουρισμού λόγω της πανδημίας από τον Covid-19.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, αλιευτικά προϊόντα, γαλακτοκομικά προϊόντα και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα