Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαγωνισμός για καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον τουρισμό.

ΑρχικήΝέαΔιαγωνισμός για καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον τουρισμό.
spot_img

cibum team

Οι ομάδες που προσκαλούνται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να διαθέτουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα για τον τουριστικό τομέα, η οποία προϋποθέτει τη χρήση τεχνολογίας προκειμένου να εφαρμοστεί. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 2ο διαγωνισμό Idea Platform του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, λήγει στις 25 Μαρτίου 2021.
Ο νεανικός διαγωνισμός Idea Platform διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από τον επιταχυντή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νέες και νέους της χώρας να δοκιμάσουν την ιδέα τους, να την εξελίξουν και τελικώς, να ξεκινήσουν τη δική τους νεοφυή επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού.Το ΞΕΕ καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες να καταθέσουν έγκαιρα την αίτηση συμμετοχής τους έως τις 25 Μαρτίου, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα που θα λάβει χώρα διαδικτυακά από τις 6 έως τις 22 Απριλίου του 2021.

Ποιοι ακριβώς μπορούν να συμμετάσχουν;

- Advertisement -

Οι ομάδες που προσκαλούνται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να διαθέτουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα για τον τουριστικό τομέα, η οποία προϋποθέτει τη χρήση τεχνολογίας προκειμένου να εφαρμοστεί.

Τα μέλη των ομάδων πρέπει να είναι 18 έως 35 ετών, απόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί φοιτητές σχολών σχετικών με τομείς, όπως οι Θετικές Επιστήμες, Μηχανική και Μηχανολογία, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Τουριστικό Μάνατζμεντ και ούτω καθεξής.

Οι ομάδες συμμετέχουν με ιδέες για εφαρμογές σε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι σχετικές με τους στόχους και τη θεματική ενότητα του Idea Platform, ήτοι εφαρμογές και λύσεις, όπως: α) για τον τουριστικό κλάδο ξενοδοχίας και εστίασης, β) για τουριστικές μεταφορές, γ) για μηχανές αναζήτησης κρατήσεων και ηλεκτρονικών τουριστικών γραφείων, δ) για τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις, ε) προϊόντα και λύσεις για αερολιμένες, θαλάσσιο τουρισμό-μαρίνες, στ) εφαρμογές και λύσεις βιωσιμότητας, ζ) εφαρμογές και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων, η) εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών. Παράλληλα υπάρχει ξεχωριστή, ειδική ενότητα για λειτουργικές ιδέες που αφορούν εφαρμογές για την επίλυση και διαχείριση αναγκών που έχουν προκύψει σε επιχειρήσεις, φορείς και μονάδες τουρισμού λόγω της πανδημίας από τον Covid-19.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο