ΑρχικήΝέαΔιεθνή13 καταγγελίες εναντίον οινοποιείου στη Βρετανία που συνορεύει με νεκροταφείο

13 καταγγελίες εναντίον οινοποιείου στη Βρετανία που συνορεύει με νεκροταφείο

2 λεπτά ανάγνωσης

Αντιδράσεις για τις εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού κοντά σε νεκροταφείο στο Κεντ της Βρετανίας.

Οι ιδιοκτήτες του αμπελώνα Nine Oaks Vineyard στο Κεντ που πρόσφατα πήραν άδεια για διεξαγωγή εκδηλώσεων γευσιγνωσίας κρασιού, προσπαθούν να καθησυχάσουν τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Οι κάτοικοι του Χόθφιλντ, που υποστηρίζουν ότι οι πενθούντες που επισκέπτονται το νεκροταφείο θα ενοχλούνται από τις εκδηλώσεις του οινοποιείου αντιτάχθηκαν με καταγγελίες στην προσπάθεια του Nine Oaks Vineyard να αποκτήσει άδεια για την πώληση αλκοόλ, η οποία θα του επιτρέψει να πραγματοποιεί γευσιγνωσίες κρασιού και εκδηλώσεις.

- Advertisement -

Δεκατρείς επιστολές ένστασης στάλθηκαν στην τοπική αρχή Ashford Borough Council από άμεσους γείτονες. Η αγρότισσα Jennifer Boorman είπε σε γραπτή κατάθεση προς το δημοτικό συμβούλιο: «Οι οικογένειες που επισκέπτονται τους τάφους θα ενοχλούνταν πολύ από τους ανθρώπους που πίνουν, γελούν και γενικά κάνουν πολύ θόρυβο» και ένας άλλος κάτοικος υποστήριξε πως θα μπορούσε να υπάρξει μια πιθανή σύγκρουση μεταξύ ενός χαρούμενου γεγονότος από τη μια πλευρά του φράχτη και ενός θλιβερού γεγονότος από την άλλη.

Η αρχική άδεια ήταν να λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα αλλά τελικά θα είναι ανοιχτό από Πέμπτη έως και Κυριακή 10 πμ έως 6 μ.μ. Οι ιδιοκτήτες δήλωσαν στο ThedrinkBusiness πως η εκκλησία της Αγίας Μαργαρίτας δεν είναι συνέχεια ανοιχτή καθώς δεν γίνονται συνέχεια λειτουργίες και πως θα προσπαθήσουν να προσαρμόζουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του οινοποιείου ώστε να μην ενοχλούν όταν υπάρχει μία έκτακτη περίσταση, όπως μία κηδεία.

- Advertisement -

Πηγή: The Drink Business

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Aυτές είναι οι χειρότερες τροφές που μπορεί κανείς να φάει κατά τη διάρκεια καύσωνα – Του διαιτολόγου Ν. Ζορζοβίλη

Ορισμένες επιλογές επιβαρύνουν περισσότερο την ενυδάτωση και τη θερμορρύθμιση, ενώ άλλα τρόφιμα γίνονται επικίνδυνα όταν παραμένουν εκτός ψυγείου για πολλή ώρα

Χρήση φυτοφαρμάκων στην Ελλάδα – Νέο πιο αυστηρό πλαίσιο προστίμων από το ΥΠΑΑΤ για υπολείμματα και παραβάσεις

Το ΦΕΚ 5018/2026 καθορίζει νέα κλίμακα βαθμολόγησης για παραβάσεις σε φυτοφάρμακα και υπολείμματα τροφίμων.

Μπάνιο στη θάλασσα: Είναι πιο πιθανό να πάθω λοίμωξη από Vibrio όταν το νερό είναι ζεστό; Τι ισχύει και ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η άνοδος της θερμοκρασίας των υδάτων δημιουργεί νέα δεδομένα για ένα βακτήριο που μπορεί να μεταδοθεί από το νερό