Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2024
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρωτοφανής εκδίκηση δυσαρεστημένου υπαλλήλου – Πως το εστιατόριο που εργαζόταν έχασε 13.000 δολάρια!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠρωτοφανής εκδίκηση δυσαρεστημένου υπαλλήλου - Πως το εστιατόριο που εργαζόταν έχασε 13.000 δολάρια!
spot_img

Ένας πρώην υπάλληλος οινοποιείου χρησιμοποίησε έναν ευφάνταστο τρόπο, για να βλάψει τους τέως εργοδότες του

Το οινοποιείο Tug Hill Hill Estate στο Lowville της Νέας Υόρκης είναι ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός, όχι μόνο για τα κρασιά του, τα οποία αποστέλλει σε 37 πολιτείες των ΗΠΑ, ή για την όμορφη θέα του, αλλά πραγματοποιεί και πολλές εκδηλώσεις με κυριακάτικα brunch και δείπνα τα βράδια της Παρασκευής, τα οποία είναι και αρκετά δημοφιλή. Φέτος, στη γιορτή της Μητέρας, το Tug Hill διοργάνωσε ένα δείπνο με χοιρινό Smokey Bourbon, σαλάτα με πεκάν με φράουλα και Κρεμ μπρουλέ λεβάντας με λεμόνι, με τιμή 25 δολάρια ΗΠΑ ανά ενήλικα.

Βάσει της δημοφιλίας του εστιατορίου, ένας δυσαρεστημένος με το εστιατόριο πρώην υπάλληλος, σκέφτηκε την χειρότερη εκδίκηση. Χρησιμοποίησε πολλαπλά ψεύτικα ψευδώνυμα για να κλείσει το εστιατόριό του το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας. Ως αποτέλεσμα των ψεύτικων κρατήσεων, το εστιατόριο έχασε εισπράξεις αξίας 13.000 δολαρίων, ανέφερε το οινοποιείο, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Drinks Business.

Ο υπάλληλος, ονόματι David R. Nisley, κατηγορήθηκε για κλοπή ταυτότητας πρώτου βαθμού, καθώς η αστυνομία διαπίστωσε ότι η βλάβη ήταν σκόπιμη, που έγινε ως αντίποινα για τη διαμάχη ενός φίλου του, ο οποίος επίσης εργαζόταν εκεί, με το οινοποιείο. Παραδέχτηκε στην αστυνομία πως ήταν στενοχωρημένος με τον πρώην εργοδότη του φίλου του και εξέφρασε μεταμέλεια για τις πράξεις του, δηλώνοντας ότι κατάλαβε ότι απλώς ήθελε να κάνει μια φάρσα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.

Κίνδυνος ασφυξίας από παιδικά ζελεδάκια! Πωλούνται και στην Ελλάδα

Η λίστα των προϊόντων που ανακαλούνται, μερικά από τα οποία πωλούνται και στην Ελλάδα.

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο