Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: ανάκληση καφέ λόγω υψηλών επιπέδων τετραϋδροκανναβινόλης (THC)

ΑρχικήΝέαΔιεθνή: ανάκληση καφέ λόγω υψηλών επιπέδων τετραϋδροκανναβινόλης (THC)
spot_img

Όπως ανακοίνωσε η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Ιρλανδίας, ανακαλούνται ορισμένες παρτίδες καφέ μάρκας Kama Hemp Kama Artisan.

Οι εν λόγω παρτίδες καφέ περιέχουν μη ασφαλή επίπεδα δελτα-9-τετραϋδροκανναβινόλης (THC) με βάση την οξεία δόση αναφοράς της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).

Οι εταιρείες διανομής κλήθηκαν να αποσύρουν τις επηρεαζόμενες παρτίδες από την αγορά. Οι λιανοπωλητές κλήθηκαν να αφαιρέσουν τις εν λόγω παρτίδες από την πώληση και να εμφανίσουν ειδοποίηση ανάκλησης σημείου πώλησης σε καταστήματα όπου πωλήθηκαν οι επηρεαζόμενες παρτίδες και σε ιστότοπους – εάν πωλούνται στο διαδίκτυο.

Πηγή: FSAI

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο