Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2024
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εθνικός Μήνας καραμέλας για τους Αμερικάνους

ΑρχικήPicksNews LineΕθνικός Μήνας καραμέλας για τους Αμερικάνους
spot_img

Με κάθε επισημότητα γιορτάζεται στις ΗΠΑ ο μήνας καραμέλας, έμπνευση της Εθνικής Ένωσης Ζαχαροπλαστείων

Η 1η Ιουνίου σηματοδοτεί την έναρξη του Εθνικού Μήνα Καραμέλας, μιας εκδήλωσης διάρκειας ενός μήνα που λαμβάνει χώρα κάθε Ιούνιο για να γιορτάσει τις αγαπημένες λιχουδιές ζαχαροπλαστικής των Αμερικανών, τη συμβολή τους στη συναισθηματική ευημερία και τις καλές στιγμές τους.

Ο εθνικός μήνας καραμέλας ξεκίνησε από την Αμερικάνικη Ένωση Ζαχαροπλαστείων. Η βιομηχανία ζαχαρωτών στις ΗΠΑ αξίζει 37 δισεκατομμύρια δολάρια και παρέχει 57.000 θέσεις εργασίας και, σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Ζαχαροπλαστείων, πολλές από τις μεγάλες εταιρείες ζαχαροπλαστείων στην Αμερική είναι στην πραγματικότητα οικογενειακές.

Η ζαχαροπλαστική απολαμβάνει μια ιδιαίτερη θέση στην αμερικανική ζωή όλο το χρόνο, αλλά καθώς οι Αμερικανοί ξεκινούν τις εκδρομές, τις διακοπές στην παραλία και άλλες καλοκαιρινές περιπέτειες, η σοκολάτα και τα γλυκά θα διαδραματίσουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο. Στην πραγματικότητα, το 71% των Αμερικανών λέει ότι οι καλοκαιρινές διακοπές τους θα περιλαμβάνουν αυτές τις διασκεδαστικές λιχουδιές, σύμφωνα με την έκθεση κατάστασης θεραπείας του 2022 της Εθνικής Ένωσης Ζαχαροπλαστείων .

  • Το 83% των ανθρώπων που θα ξεκινήσουν ένα οδικό ταξίδι αυτό το καλοκαίρι θα απολαύσουν σοκολάτα και γλυκά.
  • Το 63% των παραλιών στις ΗΠΑ θα φέρει μαζί τους καραμέλες.
  • Το 76% των Αμερικανών που σκοπεύουν να πάνε για κάμπινγκ θα φέρουν καραμέλες.

“Ο Εθνικός Μήνας Καραμέλας είναι μια στιγμή για τους λάτρεις της καραμέλας σε όλη τη χώρα για να γιορτάσουν όλα όσα κάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο ξεχωριστούς και τον διασκεδαστικό ρόλο που παίζει η καραμέλα στον εμπλουτισμό αυτών των εμπειριών”, δήλωσε ο John Downs , πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της National Confectioners Association. «Η Candy έχει έναν τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους κοντά και να υποστηρίζει την ευτυχία και τη συναισθηματική τους ευεξία, και αυτό δεν είναι ποτέ πιο εμφανές από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν η διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους είναι στην πρώτη γραμμή του μυαλού όλων».

Η έκθεση State of Treating του NCA για το 2022 αποκαλύπτει επίσης ότι όταν έχουν διάθεση για κάτι γλυκό, οι Αμερικανοί προτιμούν τη σοκολάτα, τα ζαχαρωτά και τα taffy για καλοκαιρινές περιπέτειες, με καρπούζι, κεράσι και φράουλα ως αγαπημένες καλοκαιρινές γεύσεις καραμέλας.

Καθώς η Αμερική διανύει τον Εθνικό Μήνα Καραμέλας, η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής συνεχίζει να παρέχει σοκολάτες και γλυκά σε διάφορα μεγέθη, είδη και μορφές για όλους τους τύπους των καταναλωτών, είτε πίνουν ένα κομμάτι σοκολάτας είτε μοιράζονται κάτι γλυκό με έναν φίλο ή γιορτάζοντας μια ιδιαίτερη στιγμή ή περίσταση. Ανεξάρτητα από το πώς καταναλώνουν τις αγαπημένες τους λιχουδιές, ο μέσος Αμερικανός απολαμβάνει σοκολάτα και γλυκά 2-3 φορές την εβδομάδα, με μέσο όρο 40 θερμίδες την ημέρα και μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού πρόσθετη ζάχαρη την ημέρα.

Σχετικά με την National Confectioners Association (NCA):


Η National Confectioners Association  είναι ο κορυφαίος εμπορικός οργανισμός για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής των ΗΠΑ, η οποία παράγει περισσότερα από 37 δισεκατομμύρια δολάρια σε λιανικές πωλήσεις κάθε χρόνο. Κατασκευάζοντας σοκολάτα, γλυκά, τσίχλες και μέντα, η βιομηχανία απασχολεί σχεδόν 58.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 1.600 εγκαταστάσεις παραγωγής και στις 50 πολιτείες. Η NCA υποστηρίζει ένα περιβάλλον που επιτρέπει στους παραγωγούς ζαχαρωτών να ευδοκιμούν και να εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι η σοκολάτα και τα γλυκά τιμούνται για τη συμβολή τους στον πολιτισμό, την κοινωνία, την οικονομία και τις καθημερινές στιγμές χαράς. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Στέβια: “Πόρτα” από τη EFSA στην αύξηση της χρήσης και της αποδεκτής ημερήσιας πρόσληψης

Η Επιστημονική γνώμη της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας τροφίμων για την αύξηση χρήσης και πρόσληψης του γλυκαντικού στέβια.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Ενδοφλέβια θεραπεία βιταμινών: Μήπως πρόκειται για παγκόσμια απάτη;

Αλήθειες και ψέματα για την τάση ευεξίας των τελευταίων χρόνων, την ενδοφλέβια βιταμινοθεραπεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο