ΑρχικήΝέαΔιεθνήMcDonald's: Σχεδιάζει την επιστροφή της στην Ουκρανία

McDonald’s: Σχεδιάζει την επιστροφή της στην Ουκρανία

2 λεπτά ανάγνωσης

H McDonald’s Corp ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανοίξει ξανά εστιατόριά της στην Ουκρανία μέσα στους επόμενους μήνες.

Η εταιρεία McDonald’s Corp ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να ανοίξει ξανά εστιατόριά της στην Ουκρανία μέσα στους επόμενους μήνες, σε μια πρώιμη ένδειξη επιστροφής των δυτικών επιχειρήσεων στη χώρα, παρότι ο πόλεμος με τη Ρωσία συνεχίζεται.

- Advertisement -

Η εταιρεία έκλεισε όλα τα εστιατόρια της στην Ουκρανία και τη Ρωσία τον Μάρτιο, μετά την εισβολή της Μόσχας, πουλώντας τον Μάιο παράλληλα τα περισσότερα από τα εστιατόρια της στη Ρωσία σε έναν από τους τοπικούς κατόχους αδειών της.

Η McDonald’s ανέφερε ότι θα ανοίξει ξανά σταδιακά ορισμένα εστιατόρια ξεκινώντας από την πρωτεύουσα, Κίεβο, και τη δυτική Ουκρανία.

- Advertisement -

«Μετά από εκτεταμένες διαβουλεύσεις και συζητήσεις με Ουκρανούς αξιωματούχους, προμηθευτές και ειδικούς σε θέματα ασφάλειας, και λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα των υπαλλήλων μας να επιστρέψουν στην εργασία τους, αποφασίσαμε να θεσπίσουμε ένα σταδιακό σχέδιο για να ανοίξουμε ξανά ορισμένα εστιατόρια στο Κίεβο και τη δυτική Ουκρανία», δήλωσε ο Πολ Πομρόι, επικεφαλής επιχειρήσεων της διεθνούς αγοράς της McDonald’s, σε μήνυμα προς τους εργαζόμενους.

Η εταιρεία υπογράμμισε ότι συνεργάζεται με προμηθευτές για να μεταφέρει προϊόντα στα εστιατόρια και να επαναφέρει τους υπαλλήλους στα καταστήματά της στην Ουκρανία με ενισχυμένα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Τα McDonald’s είχαν 109 εστιατόρια στην Ουκρανία, αλλά η εταιρεία δεν διευκρίνισε πόσα σχεδιάζει να ανοίξουν ξανά.

Πηγή: ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Συναγερμός για τα σουβλάκια κοτόπουλου: Από τις ανακλήσεις σε 7 αλυσίδες σουπερμάρκετ στα κρούσματα σαλμονέλας στην Λαμία

Ανεπαρκές ψήσιμο και διασταυρούμενη επιμόλυνση αποτελούν βασικούς κινδύνους, όπως δείχνουν πρόσφατα περιστατικά σε Ολλανδία και Ελλάδα.

Ελληνικά αποξηραμένα σύκα βρέθηκαν με τοξίνες που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στα νεφρά – Ειδοποίηση σοβαρού κινδύνου RASFF

Ωχρατοξίνη Α σε συγκέντρωση 74 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο - Η Ιταλία προχώρησε σε ανάκληση του προϊόντος