Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜcDonald’s: Σέρβιραν ωμό κοτόπουλο σε πελάτισσα στην Αυστραλία

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΜcDonald's: Σέρβιραν ωμό κοτόπουλο σε πελάτισσα στην Αυστραλία
spot_img

Η κοπέλα μοιράστηκε στο Tik Tok ότι αισθανόταν αδιάθετη λίγες μέρες μετά την κατανάλωση του ωμού κοτόπουλου, ενώ είχε υποψίες για σαλμονέλα.

Η Maddie επισκέφθηκε ένα McDnald’s κοντά στην περιοχή της Αυστραλίας, όπου και μένςι, για να απολαύσει ένα Caesar Chicken McWrap, δηλαδή μια τορτίγια με κοτόπουλο και σάλτσα Cesar’s από την αλυσίδα.

- Advertisement -

Αυτό που δεν ήξερε, όμως, είναι πως σύντομα θα μετάνιωνε την επιλογή της, καθώς τρώγοντας μια μπουκιά κοίταξε πιο προσεκτικά το εσωτερικό και ανακάλυψε ένα εντελώς ωμό κοτόπουλο.

«Δεν έχει μαγειρευτεί, θα πάθω σαλμονέλα», είπε σε ένα βίντεο, στο Tik Tok  διηγούμενη το περιστατικό και δείχνοντας μια εικόνα από το φανερά απαλό ροζ και ωμό κοτόπουλο.

Λίγες μέρες μετά, σε άλλο βίντεο η Maddie φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της να αισθάνεται αδιαθεσία. «Νομίζω ότι έχω σαλμονέλα, αισθάνομαι αδιαθεσία. Είμαι στο κρεβάτι όλη μέρα ζαλίζομαι και έχω πονοκέφαλο…»είπε.

https://www.tiktok.com/@madds467/video/7255954220577213714?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7200384048316859910

Είπε ότι τηλεφώνησε στο κατάστημα για να παραπονεθεί και της είπαν να στείλει ένα email εάν ήθελε να προχωρήσει περαιτέρω το θέμα. Η McDonald’s της είπε τότε ότι θα της απαντήσει σχετικά με το θέμα σε περίπου 10 ημέρες.

Σύμφωνα με την New York Post, η McDonald’s είπε ότι ερευνά το περιστατικό, το οποίο πιστεύεται ότι είναι μεμονωμένο. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το εστιατόριο για τις απαραίτητες ενέργειες», φέρεται να είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η σαλμονέλα είναι ένα βακτήριο που προκαλεί ασθένειες και εντερικές λοιμώξεις στον άνθρωπο. Τυπικά συμπτώματα της λοίμωξης από σαλμονέλα είναι η διάρροια, η ναυτία, ο κοιλιακός πόνος, ο πυρετός και ο έμετος.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα