Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

O πληθωρισμός χτυπά και το cheeseburger της McDonald’s για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια

ΑρχικήΝέαΔιεθνήO πληθωρισμός χτυπά και το cheeseburger της McDonald's για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια
spot_img

Αύξηση στην τιμή του cheeseburger για τη McDonald’s αυξάνει την τιμή του της για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει το τεράστιο κόστος του πληθωρισμού στην καθημερινότητα με πάρα πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι βλέποντας τα αγαπημένα του είδη να ακριβαίνουν. Πρόσφατα η McDonald’s δήλωσε στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου πως αυξάνει την τιμή του cheeseburger από από 1 ευρώ και 20 λεπτά  σε 1,42 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη αύξηση που λαμβάνει χώρα στο προϊόν εδώ και 14 χρόνια. Η McDonald’s, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Evening Standard, αυξάνει την τιμή των ειδών του μενού της που επηρεάζονται περισσότερο από τον πληθωρισμό κατά 10 και 20 λεπτά περίπου, κάνοντας λόγο για μια απαραίτητη κίνηση ως προς την επιβίωσή τους σε ένα email προς τους πελάτες με την υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου της για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, Alistair Macrow.

Δεν παρέλειψε να τονίσει πως ορισμένα από αυτά τα ανοδικά κόστη θα απορροφηθούν, αφήνοντας ανεπηρέαστη την τιμή λιανικής. Ωστόσο, η εταιρεία προσπάθησε να καταστήσει σαφές ότι οι αυξήσεις αυτές δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο, παρά τις προσπάθειες της εταιρείας. Δεν αποκλείεται αυτό το κύμα αυξήσεων να χτυπήσει και άλλες χώρες, στις οποίες η εταιρεία διαθέτει καταστήματα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

3+1 αλήθειες για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Τι γνωρίζουμε και τι όχι για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός της ΕΕ για την χρήση δισφαινόλης Α (BPA) σε υλικά επαφής με τρόφιμα – Οι νέες υποχρεώσεις συμμόρφωσης

Με την δημοσίευση του νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2024/3190 τροποποιείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 10/2011 και καταργείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 2018/213
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο