Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παράπονα από τους λιανοπωλητές για τις χαμηλής ποιότητας γαρνιτούρες για το παγωτό της Cadbury

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠαράπονα από τους λιανοπωλητές για τις χαμηλής ποιότητας γαρνιτούρες για το παγωτό της Cadbury
spot_img

Πληρώνουν αρκετά “για ένα κουτί με ψίχουλα” λένε οι πωλητές.

Η νιφάδα σοκολάτας “Cadbury 99 flake” που αγαπήθηκε από τον κόσμο και χαρακτηρίστηκε ως  η «πιο τραγανή νιφάδα σοκολάτα γάλακτος στον κόσμο», τώρα γίνεται αντικείμενο συζήτησης από του πωλητές παγωτού, λόγω χαμηλότερης ποιότητας. Οι Βρετανοί πωλητές παγωτού λένε ότι τους ζητείται να πληρώσουν αρκετά για ένα κουτί με ψίχουλα. «Δεν μπορείς να δώσεις σε κάποιον ένα “99” με σπασμένη νιφάδα», είπε στο BBC ο John Taylor, ιδιοκτήτης της C&M Creamery Ices. «Είναι ντροπιαστικό για έναν παγωτατζή».

   Η ποιότητα της σοκολάτας έχει υποβιβαστεί από τότε που η παραγωγή της ανατέθηκε σε εξωτερικούς συνεργάτες στο Κάιρο. Σύμφωνα με το BBC και τον Guardian, η παραγωγή της νιφάδας σοκολάτας είναι απλώς πολύ εύθραυστη για να κολλήσει στο soft παγωτό που αγαπήθηκε σε όλη τη χώρα, Mr. Whippy. Οι αναφορές λένε ότι ορισμένοι πωλητές παγωτού στρέφονται σε μια άλλη γερμανική έκδοση, αφού τα toppings παγωτού φέρονται να έχουν το μισό μέγεθος από τις νιφάδες που πωλούνται στα παντοπωλεία.

   Το 2021 όταν έληξε το lockdown επικρατούσε το αδιαχώρητο για ένα παγωτό Mr Whippy, σε τέτοιο βαθμό που οδήγησε σε «έλλειψη νιφάδων». Η Cadbury η οποία φτιάχνει το flake 99 στην Αίγυπτο από το 2020, επέμεινε ότι η συνταγή δεν είχε αλλάξει και πήρε τα ζητήματα σχετικά με την ποιότητα «πολύ σοβαρά». «Το Cadbury flake 99 είναι ένα φυσικά ευαίσθητο και εύθραυστο προϊόν», δήλωσε εκπρόσωπος στον Guardian πριν λίγες μέρες, προσθέτοντας ότι η εταιρεία «γνωρίζει ότι πρόσφατα ορισμένοι πελάτες έλαβαν ένα προϊόν που δεν πληροί τα συνήθη υψηλά μας πρότυπα. Αυτό έχει αντιμετωπιστεί μετά από πρόσφατες βελτιώσεις στις διαδικασίες παραγωγής, αν και κάποιο από τα προηγούμενα αποθέματα ενδέχεται να παραμείνει σε κυκλοφορία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες μας (χονδρεμπόρους) για να υποστηρίξουμε αυτούς που ενδέχεται να επηρεαστούν».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο