Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποια αεροπορική εταιρεία θα χρεώνει έξτρα για να σερβίρει ζεστό το φαγητό της;

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠοια αεροπορική εταιρεία θα χρεώνει έξτρα για να σερβίρει ζεστό το φαγητό της;
spot_img

«Παγωμένα» γεύματα στους πελάτες της οικονομικής θέσης ακόμη και στις υπερατλαντικές πτήσεις

Καθώς η αεροπορική βιομηχανία συνεχίζει να βρίσκει νέους τρόπους για να κερδίζει περισσότερα χρήματα, η οικονομική αεροπορική εταιρεία JetBlue ανακοίνωσε ότι το να σερβίρει ζεστό φαγητό στους επιβάτες των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων αποτελεί premium προσφορά που πρέπει να πληρώνεται έξτρα.

Η αεροπορική εταιρεία λέει ότι θα σερβίρει πλέον «παγωμένα» γεύματα στους πελάτες της οικονομικής θέσης στις υπερατλαντικές πτήσεις.

Μερικά από αυτά τα κρύα πιάτα θα περιλαμβάνουν την φριτάτα με ψητά κολοκυθάκια και ντομάτες, το κοτόπουλο με σκόρδο και τη σαλάτα ζυμαρικών με πέστο.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι μόνο έτσι μπορεί να διατηρήσει τις τιμές της ανταγωνιστικές, ενώ για όσους πελάτες σκεφτούν να ρίξουν δικό τους φαγητό στην τσάντα προβαίνει και στην προειδοποίηση: «δεν επιτρέπεται να φέρετε μαζί σας κρέας ή γαλακτοκομικά προϊόντα» εάν ταξιδεύετε στην ΕΕ από χώρα εκτός ΕΕ – επομένως, φροντίστε να ελέγχετε προσεκτικά τους κανόνες της χώρας προορισμού σας πριν ταξιδέψετε, ανεξάρτητα από το πού στον κόσμο ή με ποια αεροπορική εταιρεία ταξιδεύετε.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο