Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τούρκος σεφ με Michelin μαγειρεύει για τους σεισμοπαθείς

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΤούρκος σεφ με Michelin μαγειρεύει για τους σεισμοπαθείς
spot_img

Καλεί όλους τους σεφ του κόσμου να βοηθήσουν.

Ο πρώτος Τούρκος σεφ που τιμήθηκε με 2 αστέρια Μισελέν έκλεισε το βραβευμένο εστιατόριό του στην Κωνσταντινούπολη και έστησε μια κουζίνα στο Ισκεντερούν, για να βοηθήσει τους κατοίκους που έμειναν άστεγοι από τους σεισμούς.

«Αγαπητοί φίλοι μου, λάτρεις του φαγητού απ’ όλον τον κόσμο και σεφ Ρενέ Ρετζεπί, Χοσέ Αντρές και Ντέιβιντ Τσανγκ, απευθύνομαι προς όλους σας, αυτή είναι μια κατεπείγουσα έκκληση», ανέφερε σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, ο Φατίχ Τουτάκ. «Βρισκόμαστε στο νότιο τμήμα της Τουρκίας. Φτιάχνουμε μια κουζίνα και καλούμε πολλούς σεφ απ’ όλη την Τουρκία. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση. Είναι σαν την Αποκάλυψη», πρόσθεσε.

Ο Τουτάκ ανάρτησε και ένα δεύτερο βίντεο όπου εικονίζεται ο ίδιος, μπροστά στην αυτοσχέδια κουζίνα του, να κρατάει μια τουρκική σημαία.

Ο Τουτάκ έκλεισε προσωρινά το εστιατόριό του, σε μια ιστορική συνοικία της Κωνσταντινούπολης, και πήγε στην επαρχία Χατάι για να βοηθήσει τους πληγέντες.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η “μυστική” και απλή μέθοδος να τρώτε ζυμαρικά και να αδυνατίζετε…

Πολλές μελέτες δικαιώνουν τα ζυμαρικά ως τροφή απώλειας βάρους, μείωσης σακχάρου και προστασίας του εντέρου, υπό μία πολύ απλή και βολική προϋπόθεση.

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο