Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δημιουργική ηγεσία :2o Ετήσιο Συμπόσιο του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ

ΑρχικήΝέαΔημιουργική ηγεσία :2o Ετήσιο Συμπόσιο του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ
spot_img

cibum team


 Το 2ο Συμπόσιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή και μετάδοση μέσω Livestream στις 13 Μαΐου 2021, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει ως θέμα «Μετουσιώνοντας την Παράδοση σε Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία».

Πρόσφατες διεθνείς μελέτες υπογραμμίζουν τον ευεργετικό ρόλο που ασκεί η δημιουργική παράδοση στην ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας. Επιχειρήσεις όπως οι Alessi, Beretta, Chanel, Guerlain, Harley-Davidson, Lavazza, Levi Strauss, Louis Vuitton, και Piaggio προβάλλονται στη διεθνή βιβλιογραφία ως βέλτιστα παραδείγματα αποτελεσματικής εκμετάλλευσης της δημιουργικής παράδοσης ενός οργανισμού. Ποια είναι τα αντίστοιχα παραδείγματα που έχει να επιδείξει η ελληνική επιχειρηματικότητα; Σκοπός της παρούσας έρευνας του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία είναι η καταγραφή και η ανάδειξη των δημιουργικών πρακτικών που επιτρέπουν στην ελληνική επιχείρηση να αξιοποιήσει την παράδοσή ως μοχλό ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας. Διακεκριμένοι ομιλητές από κορυφαίους ελληνικούς οργανισμούς θα συζητήσουν θέματα όπως:

 

  • Ο ρόλος της δημιουργικότητας στην εξέλιξη και αξιοποίηση διαχρονικών προϊόντων υψηλής αναγνωρισιμότητας O ρόλος της έρευνας στην εξέλιξη παραδοσιακών τεχνικών παραγωγής και στη μετατροπή παραδοσιακών πρώτων υλών σε καινοτόμες μορφές νέων προϊόντων
  • Η οργανωσιακή παράδοση ως δίκτυο ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων
  • Ο ρόλος της δημιουργικότητας στην προβολή και αξιοποίηση πολιτιστικών έργων, φυσικών πόρων και άλλων διαχρονικών στοιχείων της ελληνικής παράδοσης
  • Ο διττός ρόλος της δημιουργικής ηγεσίας στη διατήρηση και αναθεώρηση της παράδοσης ενός οργανισμού
  • Παράγοντες που προάγουν την μακροχρόνια προσήλωση της επιχείρησης στην ανάπτυξη, την έρευνα, την εξωστρέφεια και την καινοτομία

δηλώστε συμμετοχή εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο