Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν σεμινάρια του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τα νέα εθνικά σήματα πιστοποίησης τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔωρεάν σεμινάρια του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τα νέα εθνικά σήματα πιστοποίησης τροφίμων
spot_img

cibum team

Ο ΕΛΓΟ Δήμητρα διοργανώνει Δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια για τα νέα εθνικά σήματα πιστοποίησης τροφίμων.

Πριν από λίγες ημέρες,  ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός παρουσίασε τα νέα έξι εθνικά σήματα πιστοποίησης, σκοπός των οποίων είναι η καθιέρωση ενός πλαισίου πιστοποίησης για την προστασία και την ανάδειξη της ποιότητας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων,  που ανταποκρίνεται  στις προσδοκίες των Ελλήνων καταναλωτών.  Τα νέα αυτά σήματα πιστοποίησης, που είναι προαιρετικά και φιλοπεριβαλλοντικά, θα βοηθήσουν τους παραγωγούς να προσθέσουν αξία στα προϊόντα τους ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα τους τόσο στην εγχώρια, όσο και στη  διεθνή αγορά, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της βιωσιμότητας των αγροτικών περιοχών.

 

Τα έξι νέα σήματα πιστοποίησης αφορούν:

 

   * Προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης (AGRO 2)

 

   * Πιστοποιημένο χοιρινό κρέας (AGRO 8)

 

   * Προϊόντα προστατευόμενων περιοχών δικτύου Natura 2000 (AGRO 9)

 

   * Τοπικά προϊόντα (AGRO 10)

 

   * Προϊόντα από κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής (AGRO 11)

 

   * Προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιας εκτροφής και λιμνοθαλασσών (AGRO 12)

 

Το Σεμινάριο για το  AGRO 8 θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου

Για το AGRO 9 στις 21 Σεπτεμβρίου

Για το ΑGRO 10  στις 22 Σεπτεμβρίου

Για το AGRO 11 στις 27 Σεπτεμβρίου

Για το AGRO 12 στις 28 Σεπτεμβρίου

Ενώ έχει προγραμματιστεί σεμινάριο και για το AGRO 2-5 στις 29 Σεπτεμβρίου.

 Για πηροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.

Η σημασία του “Branding” στις επιχειρήσεις τροφίμων – Της Δέσποινας Χάρου

Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επωνυμία.

Γιατί τα παιδιά τρώνε τις μύξες τους; Είναι θέμα κακής ψυχολογίας;

Πολλοί γονείς αδυνατούν να συνετίσουν τα παιδιά τους στο θέμα της βλεννοφαγίας – τι λένε οι ειδικοί.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα