Την Πέμπτη 25 Μαΐου.
Το διαδικτυακό περιοδικό Bakery&Snaks του ConfectioneryNews διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Webinar Healthy Snacking 2023, με θέμα, τη στροφή των καταναλωτών σε πιο φυσικά, θρεπτικά και λειτουργικά σνακ.
Στο σεμινάριο που θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου και θα έχει διάρκεια μία ώρα, θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου και θα μιλήσουν για τη συμπεριφορά των καταναλωτών, τη ζήτηση της αγοράς και τι πρέπει να κάνουν οι εταιρείες για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.
Το σεμινάριο έχει σκοπό να ενημερώσει, να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει ηγετικά και μη στελέχη εταιρειών τροφίμων, καθώς θα αναλύσει αυτή την «περίπλοκη» τάση και τις επιπτώσεις της.
Μεταξύ άλλων ηγετών του κλάδου θα μιλήσει και ο S. Emig γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σνακ και η Τζόαν Μπερνς της Ομοσπονδίας Τροφίμων και Ποτών της Σκωτίας.
Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ.