Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα νέα σήματα πιστοποίησης AGRO

ΑρχικήΝέαΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα νέα σήματα πιστοποίησης AGRO
spot_img

cibum team

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) διοργανώνει o ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο πλαίσιο των έξι νέων σημάτων πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Τα έξι σεμινάρια θα διεξαχθούν το διάστημα 20-29 Σεπτεμβρίου και οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη του οργανισμού για τα οφέλη και τη διαδικασία πιστοποίησης των αγροτικών τους προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://simataagro.elgo.gr/

Το πρόγραμμα των Webinars:

Πιστοποιημένο χοιρινό κρέας (AGRO 8). Δωρεάν σεμινάριο την Δευτέρα 20/9 στις 10.00

Προϊόντα προστατευόμενων περιοχών δικτύου Natura 2000 (AGRO 9). Δωρεάν σεμινάριο την Τρίτη 21/9 στις 10.00

Τοπικά προϊόντα (AGRO 10). Δωρεάν σεμινάριο την Τετάρτη 22/9 στις 10.00.

Προϊόντα από κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής (AGRO 11). Δωρεάν σεμινάριο την Δευτέρα 27/9 στις 10.00

Προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιας εκτροφής και λιμνοθαλασσών (AGRO 12). Δωρεάν σεμινάριο την Τρίτη 28/9 στις 10.00

Μεταποιημένα προϊόντα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (πρότυπο AGRO 2-5). Δωρεάν σεμινάριο την Τετάρτη 29/9 στις 10.00.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα