Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα νέα σήματα πιστοποίησης AGRO

ΑρχικήΝέαΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα νέα σήματα πιστοποίησης AGRO
spot_img

cibum team

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) διοργανώνει o ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο πλαίσιο των έξι νέων σημάτων πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Τα έξι σεμινάρια θα διεξαχθούν το διάστημα 20-29 Σεπτεμβρίου και οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη του οργανισμού για τα οφέλη και τη διαδικασία πιστοποίησης των αγροτικών τους προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://simataagro.elgo.gr/

Το πρόγραμμα των Webinars:

Πιστοποιημένο χοιρινό κρέας (AGRO 8). Δωρεάν σεμινάριο την Δευτέρα 20/9 στις 10.00

Προϊόντα προστατευόμενων περιοχών δικτύου Natura 2000 (AGRO 9). Δωρεάν σεμινάριο την Τρίτη 21/9 στις 10.00

Τοπικά προϊόντα (AGRO 10). Δωρεάν σεμινάριο την Τετάρτη 22/9 στις 10.00.

Προϊόντα από κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής (AGRO 11). Δωρεάν σεμινάριο την Δευτέρα 27/9 στις 10.00

Προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιας εκτροφής και λιμνοθαλασσών (AGRO 12). Δωρεάν σεμινάριο την Τρίτη 28/9 στις 10.00

Μεταποιημένα προϊόντα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (πρότυπο AGRO 2-5). Δωρεάν σεμινάριο την Τετάρτη 29/9 στις 10.00.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο